Tutorial for Corel Paint Shop Pro

Tutorial for Corel Paint Shop Pro


Veiledningen er en utmerket måte å lære programvare som du er ukjent med. Hoppe rett inn og faktisk bruke programvaren, følgende trinnvise instruksjoner som hjelper deg på veien. Finn tutorials som lærer deg hvordan du bruker de grunnleggende verktøyene i Paint Shop Pro, og deretter lære å bruke andre funksjoner, for eksempel lag, fotoredigering, teksteffekter og vektorer.

Begynnelsen Guider

Tutorials som lærer deg om de enkelte verktøyene i Paint Shop Pro er det beste stedet å begynne. Verktøykassen inneholder en pensel verktøy, et viskelær verktøy, en flom fyll verktøy (maling bøtte), pipetteikonet, klone pensel, bildet tube brush, den former verktøy, tegneverktøyet og tekstverktøyet. Når du velger hvert av verktøyene, til alternativene seksjons endringene kan du angi alternativer for det spesifikke verktøyet. For eksempel, kan man endre størrelsen og formen på malekost, så vel som farge. Følge enkle tutorials som forklarer disse verktøyene, for eksempel opplæringsprogrammer på Baycon konsernets nettsider.

Layers

Paint Shop Pro har flere paletter som du trenger for å bli kjent med. Fargepaletten er enkelt; det viser en rekke farger og lar deg velge en farge for forgrunnen og bakgrunnen. Begynnelsen opplæringsprogrammer vil dekke dette. Lagpaletten er litt mer komplisert, men svært kraftig. Du kan lage så mange lag som du trenger i din Paint Shop Pro dokument, og du kan bruke effekter og manipulere hvert lag separat fra de andre lagene. Lær om blandingsmodi og delvis gjennomsiktighet for å få enda mer ut av laget funksjonene i PSP. Micheles Paint Shop Pro Newbie området har et godt lag tutorial for å hjelpe deg å forstå denne kraftige funksjonen.

foto~~POS=TRUNC

Paint Shop Pro er et bilderedigeringsprogram, og du kan redigere en hvilken som helst slags bilde, men den mest populære typen bilde folk ønsker å redigere er digitale bilder. Det er spesielle funksjoner som er ment spesielt for bilder. Lær hvordan du blir kvitt røde øyne, endre fargen på en del av bildet, legge til spesielle lyseffekter, lage panoramabilder, fikse bilder som er for lys eller for mørk, rette eller rotere et bilde eller fikse et gammelt bilde som har en tåre eller en økning i den. Finn et godt utvalg av foto tutorials på Corel nettstedet.

tekst~~POS=TRUNC

Spesialeffekter kan brukes på mange objekter og også til tekst. Gjør teksten ser tredimensjonalt og som det er laget av plast, metall eller glass. Disse effektene er enkelt å gjøre med verktøyene i Paint Shop Pro. Gi bokstaver en glødende effekt, eller gjøre teksten mørkt og bakgrunnen glød. Gjør det til å se ut som ordene ble kuttet ut av bakgrunnen eller fylt med en flerfarget forløpning. Endre omrisset form slik at det ser ut som ordene er laget av voks som smelter. Fyll inn bokstavene i en stor overskrift med et bilde så omrisset av bokstavene fungerer som en ramme.

vektorer

Vektorer er en spesiell måte å trekke glatte linjer i et bilderedigeringsprogram. Linjene har lite håndtak som du bruker til å endre formen på linjen. Ledningen kan ha et skarpt hjørne eller en kurve. Vektorer gjør det enkelt å finjustere formen litt og gi figurene du tegner til å bli glatt. Det er mange trinn for å skape en vektor image; Veiledningen er en utmerket måte å lære dette ganske avansert funksjon for Paint Shop Pro. Start med tutorials på nettstedet Pinoy VII eller søk etter "Paint Shop Pro Vector Tutorials."

Andre måter å lære

En ofte oversett ressurs for å lære Paint Shop Pro er bøker. Noen bøker kan være tilgjengelig på ditt lokale bibliotek, og mange er tilgjengelig i større bokhandlere og elektroniske boken selgere. "Paint Shop Pro Photo X2 for fotografer" av Ken McMahon og "bilde selv lære Corel Paint Shop Pro X3" av Diane Koers er to eksempler. I tillegg, hvis du vil ha tilgang til noen som kan svare på spørsmål, ta en online klasse. Disse klassene har ofte en kostnad, men du kan finne det verdt det for kvaliteten på undervisningen. Et nettsted som tilbyr online klasser for en liten avgift er LVS Online.