Tutorial for en innebygd flash video

Tutorial for en innebygd flash video


Adobe Flash er en multi-purpose web forfatterverktøy. Den brukes til å lage alle typer innhold for web, ofte animerte og brukervennlig interaktiv. For eksempel er mange spill og animasjoner laget med Flash. Men sannsynligvis den mest vanlige og allment sett bruk av Flash er i å spille video. YouTube, for eksempel, bruker Flash for å vise videoinnhold. For å spille Flash-video, må du legge inn Flash videofilen (en fil som ender i \ ". Flv \") på ditt nettsted med HTML.

Bruksanvisning

Last opp filer til webserveren

1 Lagre .flv filen du har opprettet (filen som inneholder videoen du ønsker å spille på ditt nettsted) i din web-katalog på webserveren din.

2 Last ned en FLV spiller. En FLV player er nødvendig for å skape spill, pause, stoppe, og volumkontroller på bunnen av flash video. To av de mest populære open-source (som betyr, gratis) FLV spillere tilgjengelig er JWPlayer og Flowplayer (se Ressurser).

3 Last opp FLV Player-filer til webserveren. Din FLV spilleren vil inneholde en fil JS (Javascript) og en .swf (Flash) fil, som du bør sette i nettkatalogen.

Legge ned Flash Video hjelp JWPlayer

4 Åpne din favoritt teksteditor (Notepad eller TextEdit vil gjøre), og skriv inn følgende linje med HTML-kode for å laste JWPlayer s \ fil på websiden din "js \.":

<Script type = "text / javascript" src = 'swfobject.js'> </ script>

5 Lag en \ "div \" tag til der du vil at Flash-video på nett ved å legge til følgende HTML-kode:

<Div id = 'mediaplayer'> </ div>

6 Legg til følgende Javascript-kode for å legge inn flash-fil. Bytt ut \ "yourwebsite \" med det faktiske navnet på ditt nettsted og \ "YourFlashVideoFile \" med det faktiske navnet på din Flash videofil:

<Script type = "text / javascript">
Var så = new SWFObject ( 'player.swf', 'lag', '470', '320', '9', '# ffffff ")

so.addParam ( 'allowfullscreen', 'ekte')

so.addParam ( 'allowScriptAccess', 'alltid')

so.addParam ( 'wmode', 'ugjennomsiktig')

so.addVariable ( 'file', 'http: //www.YourWebsite.com/YourFlashVideoFile.flv')

so.write ( 'mediaplayer')

</ Script>

7 Gå til \ "Fil> Lagre som, \" lagre filen som \ "MyFlashVideo.html \" og sette HTML-filen i nettserverens katalog.

8 Med nettleseren til å gå til siden du opprettet. Du vil se din video spill med alle JWPlayer kontroller på bunnen av skjermen.

Legge ned Flash Video Bruke Flowplayer

9 Åpne din favoritt teksteditor (Notepad eller TextEdit vil gjøre), og skriv inn følgende linje med HTML-kode for å laste Flowplayer \ fil på websiden din "js \.":

<Script src = \ "Flowplayer-3.2.0.min.js \"> </ script>

10 Lag en \ "anker \" tag til der du vil at Flash Video til å vises ved å legge til følgende HTML-kode. Bytt ut \ "yourwebsite \" med det faktiske navnet på nettstedet ditt og \ "YourFlashVideoFile \" med det faktiske navnet på din Flash Video-filen nedenfor:

<a href=\"http://www.YourWebsite.com/YourFlashVideoFile.flv\&quot; style=\"display:block;width:425px;height:300px;\" id=\"player\">
</a>

11 Legg til følgende Javascript-kode etter koden ovenfor for å kombinere Flash video med Flowplayer kontroller:

<Script language = \ "Javascript \">
Flowplayer (\ "player \", \ "Flowplayer-3.2.0.swf \")

</ Script>

12 Gå til \ "Fil> Lagre som, \" lagre filen som \ "MyFlashVideo.html \" og deretter sette HTML-filen i nettserverens katalog.

1. 3 Med nettleseren til å gå til nettsiden din. Du vil se din video spill med alle Flowplayer kontroller på bunnen av skjermen.