Tutorial for Kombinere flere animasjoner i Animation Shop

Tutorial for Kombinere flere animasjoner i Animation Shop


Making objekter beveger seg kan være morsomt og lønnsomt når du kan spare penger ved å lage egne web-animasjoner. Animation Shop hjelper deg å lage animasjoner og modifisere eksisterende bruker et brukervennlig grensesnitt. Hvis du ønsket å kombinere en hamster animasjon med en som viser dans bokstaver, kan du gjøre det raskt ved å klippe og lime noen rammer i Animasjon Shop.

Bruksanvisning

1 Launch Animation Shop og Trykk "Ctrl-O" for å vise Åpne vinduet som viser datamaskinens filer og mapper. Dobbeltklikk på en animert GIF-fil du ønsker å kombinere med en annen. The Open-vinduet lukkes, og programmet viser animasjonen i et lite vindu som vises på lerretet. Dette vinduet inneholder en rad med bokser som inneholder animasjon er rammer.

2 Dobbeltklikk på en animert GIF-fil du ønsker å kombinere med en annen. The Open-vinduet lukkes, og programmet viser animasjonen i et lite vindu som vises på lerretet. Dette vinduet inneholder en rad med bokser som inneholder animasjon er rammer. Filen navn vises i dette vinduet tittellinje. Hver boks i vinduet representerer en av rammene i animasjonen. Hvis animasjonen har tre rammer, vil du se tre bokser.

3 Trykk "Ctrl-O" igjen og dobbeltklikk på en annen GIF-fil. Programmet oppretter et annet vindu og viser animasjon er rammene i dette vinduet.

4 Klikk den første rammen i vinduet og trykk "Ctrl-A" for å markere alle rammer. Trykk "Ctrl-C" for å kopiere animasjon til utklippstavlen i Windows.

5 Klikk på andre vinduet for å aktivere den, og høyreklikk rammen der du vil lime inn andre animasjon for å åpne en rullegardinmeny.

6 Klikk på "Lim inn" og deretter "Før Nåværende Frame" hvis du ønsker å lime inn innholdet på utklippstavlen før den valgte rammen. Hvis ikke, klikker "Etter gjeldende ramme." Animasjon Shop limer den første animasjon i vinduet.

7 Klikk på "Vis" og "Animasjon" for å se animasjonen til å spille ny animasjon, som består av de to animasjoner du kombinert.

8 Trykk "Ctrl-S" og følg instruksjonene som programmet hjelper deg å spare den nye animasjonen til harddisken.

Hint

  • Kombinere så mange animasjoner som du liker å bruke disse trinnene. Hver animasjon fil som du åpner skaper et nytt vindu. Angre en lime ved å trykke "Ctrl-Z." Animasjon Shop vil slette rammene du limt.