Tutorial for Out of Bounds bruke Adobe Photoshop

Tutorial for Out of Bounds bruke Adobe Photoshop


Du kan lage fantastiske Photoshop-effekter som viser kunstverk hoppe ut av rammen, bokstavelig talt. Oppnå out-of-bounds effekt i Photoshop relativt enkelt ved hjelp av sine to kraftige verktøy for lag og maskering. Denne effekten kan brukes med fotografier eller for å skape surrealistiske og fantasi illusjoner.

Velge bilde

Det største hinderet er å velge riktig bilde å jobbe med. De beste bildene for out-of-bounds effekter er de hvor motivet er kommer mot betrakteren eller har noen bevegelse av kroppen, for eksempel en etappe opp i gang eller en arm løftet opp i en handling. En løper hoppe over et hinder ut av rammen, en foss som ute av bildet, og båter som kommer mot betrakteren er andre gode eksempler.

Objekter kan også bevege seg bort fra betrakteren og vandre inn i en scene. Body handling er viktig for å skape en illusjon av bevegelse. Andre alternativer er et objekt beveger seg mellom to bilder. For illusjoner og surrealistisk kunst, kan mange forskjellige gjenstander være strømmer inn andre objekter i hovedscenen.

Perspektiv

Bestem hva som skal skje i bildet. Noen artister sette en ramme rundt bildet. Dette fungerer godt for objekter som kommer mot betrakteren. Alt som trengs er et bilde av en ramme med sentrum kuttet ut. For objekter som beveger seg bort fra betrakteren, vil bakgrunnsbildet må manipuleres ved hjelp av "Edit> Transform> Perspektiv" fra hoved verktøylinjen. Bildet må flyttes til en 45-graders vinkel eller en vinkel som fungerer best for bildet. For gjenstander som går mellom bilder, vil vinklene må flytte ned til et punkt i midten av de to bildene. Dette vil skape at 3D-effekten.

Layers

Sett opp lagene. Sørg for å merke alle lag, da dette vil bli komplisert. Dupliser bakgrunnslaget og gi den navnet Kopier. Legg et lag med en fyllfarge og gjøre dette bunnlaget. Dette kommer til å være den totale bakgrunnen av bildet. Velg Kopier lag og isolere objektet med magnetisk lasso. Klipp ut utvalget (Fjern bakgrunnen) og endre navn på lag Object. På dette punktet, bør lagpaletten har tre lag - fylleslag, bakgrunn og objekt.

Marker bakgrunnslaget og velg "Velg> all" fra hoved verktøylinjen. Deretter velger du "Rediger> Transformer> Perspektiv" fra hoved verktøylinjen for å skape 3D-effekten ved å krympe i kantene på den ene siden av bakgrunnslaget. Bruk Clone Tool og Healing Brush å rydde opp kantene. Om ønskelig kan et eget lag med en ramme kan brukes for å gjøre bildet ser ut som et innrammet bilde. Bare kutte ut innsiden delen av rammen og sørge for at Frame laget er det øverste laget.

Maske

Maskering kan brukes til å lage bilder med bruk av vektorgrafikk. For å bruke masker er mer komplisert og tar flere trinn, men noen virkelig flotte effekter kan opprettes.