Tutorial for TurboCAD 3D

Tutorial for TurboCAD 3D


TurboCAD er en av de fremste DAK-programmer på markedet, og er mye brukt av av enkeltpersoner, bedrifter og utdanningsinstitusjoner. Den har mange av funksjonene du kan finne i tilsvarende high-end CAD-programmer, for eksempel AutoCAD. Den har flere funksjoner som gjør prosessen med å lage 3D-objekter mye enklere. Ett av problemene med TurboCAD er at de som er nye for CAD generelt og TurboCAD spesielt kan finne seg selv litt forvirret av grensesnittet. Heldigvis, hvis du nærmer deg det i en sekvensiell, organisert måte, ved hjelp av 3D-funksjoner i programmet blir enklere.

Bruksanvisning

1 Klikk på snarveien på skrivebordet for å starte TurboCAD programmet.

2 Velg "View" fra menyen og velg "Camera" Fra alternativene, velger kameraperspektiv din ønsker å jobbe i. Isometrisk fungerer godt.

3 Gå til verktøylinjen til venstre, velg "3D Object" og dra den ut for å vise alle 3D-objekt alternativer. Plasser den på toppen under menyen. Det viser de forskjellige typer objekter du kan opprette, noen fra primitive og noen fra prosjekterte former.

4 Velg hvilken type objekt du ønsker å opprette og dra i visningen for å lage den. For eksempel, for å plassere en kube form i visningen, klikk på boks form. Du vil deretter dra for å definere bredden og lengden, og deretter dra og klikk for å definere høyden. Legg til flere former for å skape din modell.

5 Legg farge til din modell ved først å velge en del som du vil legge til farge. Den enkleste måten å gjøre dette på er å høyreklikke på modellen og velge den delen fra listen. Klikk deretter på "Color" drop-down menyen over utsikten og velge den fargen du ønsker. Gjenta dette med de andre delene, og legger de fargene du ønsker. Lagre arbeidet ditt.