Tutorial på animere Paths i After Effects

Bevegelsesbaner er en stor del av Adobe After Effects og lage prosjekter blir levende. Stien animasjoner veilede media rundt på skjermen. De kan brukes til å lage flyene fly, dyr gå eller tekst flytte over skjermen. Animere stier krever bruk av nøkkelbilder og enkelt forvandle verktøy som posisjonen verktøyet. Du kan animere stier i alle versjoner av Adobe After Effects, inkludert CS3, CS4 og CS5.

Sett opp

Klikk på lag som du vil bruke en bevegelsesbane. Klikk på siden pilen for å utvide effektalternativer. Finn "Position" effekt. Dra tidslinjen navigator til starten av videoen. Klikk på "Komposisjon" -vinduet og justere mediefilen til startpunktet du ønsker. Klikk på nøkkelbildeikonet ved siden av "Position" -delen i "Timeline" -vinduet. Dette vil aktivere animasjonen banen for posisjonen til objektet.

Key Frame Animation

Flytt tidslinjen navigator til neste punkt du ønsker animert. For eksempel, hvis du ønsker en hund til å kjøre over skjermen i ett sekund, flytte tidslinjen navigator til ett sekund mark. Dra mediefilen til den nye posisjonen for ett sekund mark. Du vil se banen vises på "Komposisjon" -vinduet. Denne banen vil ikke bli vist i den endelige animasjonen. Fortsett å flytte tidslinjen navigatør og justere posisjonen med hver bevegelse. Du vil se banen blir lengre med hver bevegelse og en liten firkant vises på hver tast ramme punkt.

justeringer

Klikk på et lite torg og dra det for å justere plasseringen av hver animasjon. Når du flytter en av justeringspunkter, vil du se hvordan det påvirker resten av animasjonen. Klikk på pennen ikonet øverst på skjermen for å legge til nøkkelbilder i midten av animasjonen. Bruk pennen med pluss-ikonet. Dette er "Legg Hjørner" penneverktøyet. Klikk på de områdene der du vil legge viktige rammer og de vil vises. Bruk minus pennen ikonet for å fjerne nøkkelbilder som du ikke ønsker.

Off-Skjerminnstillinger

Hvis du vil at animasjonen til å flytte ut av skjermen, gå til "View" -menyen under forhåndsvisningen og velg "75%" eller "50%." Det vil vise en ytre grense som ikke vises i den endelige videoen. Dra objektet av skjermen, og du vil se banen gå av. Trykk "Play" på forhåndsvisningsvindu gjengi. Programvaren vil analysere animasjon og viser animerte banen på skjermen.