Tutorial på bobler i After Effects

Lag en animert sekvens av bobler i Adobes bevegelig grafikk søknad After Effects ved å bruke den bobler effekt, en av programmets mange forhåndsdefinerte animasjoner. Når du oppretter din egen bobler animasjon, kan du lage en forhåndsinnstilling fra den ved hjelp av "Lagre forhåndsinnstilling" kommandoen fra Animation menyen. Du kan også manuelt lage bobler med tegneverktøyet på After Effects verktøylinjen, inkludert pensel eller penn verktøy.

sammensetning

For å skape noen form for videosekvensen i After Effects, trenger du en komposisjon. Åpne After Effects og klikk Composition menyen "Ny" -kommandoen. En dialogboks lar deg bestemme den nye sammensetningen atferd og egenskaper. Klikk på "Web video" element fra Preset knappen, og klikk deretter i Varighet tekstboksen nederst i dialogboksen. Dra over eksisterende nummer i at tekstboksen, skriv "10,0" for å indikere at du ønsker å lage en videosekvens som varer i 10 sekunder. Klikk på fargekartet nederst i dialogboksen for å åpne en fargepalett. Klikk på en farge du vil skal vises bak boblene, og klikk "OK" for å fullføre fargevalg. Klikk på "OK" i de resterende dialogboksen for å lage blandingen for bobler.

Layers

Alle grafikk og effekter du oppretter for videosekvenser vises i lag, som er virtuelle transparenter du kan stable å danne en enkelt, sammensatt bilde eller bildesekvens. Klikk på Lag-menyen, og klikk deretter på Ny undermeny. Klikk på Solid elementet til å angi et lag som kan holde bobler og annen grafikk. After Effects vil skape laget.

effekter

After Effects ' "Bubbles" -kommandoen er en effekt nås gjennom menyen Effects. Klikk på denne menyen, og klikk deretter Simulering kategorien, som har flere kommandoer for å simulere fysiske objekter, inkludert bobler. Klikk på Bubbles element for å fylle laget med bobler.

Konfigurer

I stedet for å være begrenset til bobler som fungerer og vises likt hver gang du spiller videoen, kan du bruke After Effects 'kontroller for å introdusere noen realistisk variasjon. Klikk i tekstboksen ved siden av "Bubble mengde" etiketten i Effect kontroller panelet til venstre i programvinduet. Skriv inn antall bobler du ønsker. Skriv inn et tall i hurtigtekstboksen for å endre boblene 'hastighet. Hvis du skriver inn et "0" her, vil boblene ikke flytte utenfor skjermen, men vil vingle på plass. For å stoppe boblene fra wobbling, skriver en "0" i Amplitude tekstboksen. En "20" i denne tekstboksen vil produsere mye slingring. Skriv inn et tall i "Size" tekstboksen for å endre boblestørrelse, med "4" som standard. Denne verdien vil produsere mellomstore bobler. En "1" i denne tekstboksen vil gi svært små bobler. After Effects vil oppdatere visningsområdet med parametrene du velger.

Gjengivelse

Du kan forhåndsvise videosekvenser innen After Effects, men for å gjøre disse sekvensene tilgjengelig utenfor programmet, må du gjøre dem. Klikk Sammensetning menyen, deretter klikker du på "Render køen" element for å sette i gang å gjengi videosekvens til en fil. Klikk på Render knappen nederst i programvinduet. Etter en kort pause, vil After Effects spille av en lyd som indikerer at videofilen er klar til å spille. Notere ned filnavnet som vises etter "Output til" etikett i Render panelet, og deretter bruke Windows Utforsker til å navigere til og dobbeltklikk på filnavnet du skrev. Din standard videospiller vil åpne og spille boblen animasjon.