Tutorial på Photoshop Advanced hudfarge Korreksjoner

Tutorial på Photoshop Advanced hudfarge Korreksjoner


Adobe Photoshop er et kraftig og nyttig raster-basert grafikkprogram. Det er ofte brukt av profesjonelle og amatører når de har en kompleks eller viktig grafikk oppgave å fullføre. En av de vanligste jobbene gjort i Photoshop er retusjering et bilde av en person til å gjøre huden ser bedre, slik som for bilder som vises på et magasin cover. Prosessen for å gjøre dette i Photoshop er relativt enkel.

Bruksanvisning

1 Last inn bildet du vil redigere på datamaskinen din ved å overføre det fra et digitalt kamera eller SD-kort. Du kan også skanne det inn, men dette vil trolig ikke gi en bildekvalitet.

2 Åpne Photoshop. Velg File og velg Åpne. I dialogboksen som vises, finn bildet du lastet og åpne den.

3 Velg klonestempelverktøyet fra verktøyene til venstre. Deretter finne en skavank, fregne, føflekk eller annen ufullkommenhet som må fjernes. Hold nede Alt-tasten og klikk nær lyte du vil fjerne. Så hold nede venstre museknapp og male over lyte. Gjenta denne prosessen for å fjerne eventuelle andre urenheter.

4 Klikk på hurtigmaskeknappen nederst på verktøypaletten. Deretter velger penselverktøyet og male over ansiktet i bildet. Unngå å male øyne, tenner og noe som ikke huden. Klikk på Quick Mask knappen igjen, og alt du ikke male er valgt.

5 Velg Rediger fra menyen og velg Inverse. Ansiktet er nå valgt.

6 Velg Filter fra menyen og velge Blur. Fra alternativene velger Gaussian Blur. I dialogboksen angir ulike tall i oppføringen til du liker forhåndsvisningen. Klikk på OK. Huden bør være mykere. Lagre arbeidet ditt.