Tutorials på hvordan å lage Halo Tegn Creations for Maya

Maya er en tredimensjonal tegning programvare som brukes i å lage dataspill og filmer. Å gjøre en Halo karakter i Maya krever at du først bestemmer deg for det tegnet du vil opprette. Ønsker du å lage en spartansk, en av Covenant løp eller en flom karakter? Hver krever en annen skjelett og skinning. Denne trinnvise prosessen vil hjelpe deg i å utvikle din karakter.

Bruksanvisning

Hvordan lage Halo Tegn Creations for Maya

1 Skissere ideer for Halo karakter på papir først. Bruk referanse bilder for å få en følelse for design språk av de forskjellige løpene. Menneskeheten lener seg mot kantete rustning og taktile fatigues. The Covenant Empire benytter vinkel rustning og vil trolig bruke et minimum av klær under rustning. Flommen har store byller og tentakler som kommer ut av forskjellige områder.

2 Dobbeltklikk på Maya-ikonet. Hvis du ikke har satt opp Maya til å starte et nytt prosjekt automatisk, gå til "File" og klikk på "New Project". Finn "Polygon" knappen på verktøylinjen og velg en grunnleggende rektangel.

3 Forme polygon. Klikk og dra på toppunktene å forme polygon i grove lemmer. Fortsett å lage polygoner for å skylle ut skjelettet til du har en svært grov ser modell.

4 Forbedre modell detaljer. Klikk på "Edit Mesh", og velg deretter en av mesh poeng. Trekk og forme polygon til en organisk form som ligner en faktisk person eller fremmed. For å opprette pustler på flommen kan det være lettere å feste en globus polygon på fremmed ramme og deretter redigere maskene slik at det passer med den andre polygon.

5 Legg rustning. Opprett en egen polygon. Rustning brystplate kan formes med en flat, tynn firkantet. Deretter redigerer maskene slik at den samsvarer med brystet av figuren som du ønsker å bruke rustning.

6 Legg våpen. Rifler bør begynne med et rektangel. Følg ved å redigere mesh for å sette i tønnen, klipp godt og foran synet.

Hint

  • Maya Programvaren kjører på Linux, Mac OS X og Microsoft Windows.