Twitter Tutorial

Twitter Tutorial


En populær mikroblogging verktøy, er Twitter en fin måte å holde tritt med dagens hendelser, kjendiser og venner. Den web-baserte applikasjoner leveres med flere mobile og stasjonære alternativer, avhengig av enheten, men du kan få tilgang til det mest lett gjennom nettleseren. Du kan bruke Twitter som en utmerket måte å spre ordet om de nyeste fotspor-on, og når det brukes riktig, for å utvide din web tilstedeværelse raskere enn mange andre sosiale medier nettsteder. Det vil ikke ta deg lang tid å etablere seg på Twitter, og snart vil du være koblet til folk rundt om i verden.

Bruksanvisning

1 Direkte nettleseren på Twitter hjemmeside. Klikk på "Bli med i dag." Skriv inn ditt fulle navn og ønsket brukernavn. Når brukernavnet er godkjent, opprette et passord, oppgi en gyldig e-postadresse og klikk "Opprett kontoen min." Sjekk din e-post og klikk på kontobekreftelse linken du får å komme i gang.

2 Twitter Tutorial

Bruk en favoritt bilde å gran opp din Twitter-side bakgrunn.

Klikk på knappen Innstillinger i øverste høyre hjørne. Juster eventuelle kontoinnstillinger som du måtte ønske her. Klikk "Protect mine tweets" for å hindre at tweets vises i Twitter offentlige tidslinje hvor alle kan lese dem. Naviger til "Mobile" menyen for å finne veibeskrivelser for å koble din Twitter-konto til din mobiltelefon. Tilpass kontoen din med et bilde, kort bio og plassering i "Profil" -menyen. Tilpass din Twitter-side bakgrunn og fargevalg under "Design" -menyen.

3 Begynn tweeting ved å skrive en melding som ikke overstiger 140 tegn i "Hva skjer?" boksen og klikk "Tweet" for å poste. Klikk på "Find People" knappen øverst i høyre hjørne for å identifisere kontoer du ønsker å følge.

4 Send en offentlig melding eller svare på en annen Twitter-bruker ved å feste den "@" symbol på forsiden av deres brukernavn før du skriver din melding. Send en privat melding ved å skrive "dm" etterfulgt av et mellomrom og brukernavn før du skriver din melding. Bruk "hashtags" eller "#" symboler knyttet til ord, for å lage en link til emnet du tweeting om.

5 Få tilhengere ved å spørre vennene dine til å følge kontoen din, eller ved å bruke hashtags, slik at folk med samme interesser kan finne deg. Del en tweet du ved å følge dette formatet, "RT @TwitterUsername tweet tekst her," der "RT" står for "Retweet". Retweet en annen måte ved å klikke på "Retweet" -knappen på en annens tweet som vises på hjemmesiden din.

Hint

  • Hvis du er tweeting informasjon av sensitiv karakter, vurdere å beskytte dine tweets slik at bare godkjente tilhengere kan få tilgang til dem.
  • Vær forsiktig med svindelforsøk - ikke klikk på lenker som ikke synes pålitelig, selv om de kommer fra venner.
  • Ta vare i oppslaget personlig informasjon eller bilder, som de kan bli tilgjengelig for alle på Internett.