Tynning en Chin i Photoshop

Tynning en Chin i Photoshop


Svært få mennesker liker å vise frem en dobbel hake, men kameraet ser ut til alltid å finne en måte å fange det på film. Photoshop er ofte brukt som en retusjering program for å endre utseendet på fagene i fotografier. Du kan eliminere en dobbel hake eller slank linje med en bredere hake med de fleste moderne versjoner av Photoshop for perfekte bilder som viser deg seg akkurat slik du vil.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet i Photoshop og lagre det som et annet dokument. Dette lar deg jobbe på duplisert dokumentet mens du beholder en kopi av det opprinnelige bildet.

2 Velg "flytende" filter og zoome inn på haken området. Velg en medium pensel størrelse fra boksen som vises til høyre. Dette lar deg dekke en betydelig mengde av området i løpet av kort tid. Velge en børste tetthet på mellom 30 og 35 og et børstetrykk på mellom 35 og 40.

3 Flytt markøren over toppen av haken området. Begynn på den mest fremtredende delen av dobbel hake, hold muse ned og flytte markøren oppover ca 1/4-tommers. Flytt langs haken i små bølgelignende bevegelser. Når du flytter markøren, er det dobbel hake fjernet og huden ser jevnere, uten linje dele haken.

4 Fortsett langs haken mot halsen for en jevn, naturlig utseende raffinement. Flytt i mindre bølger som du går for en glatt hake linje.

5 Zoome ut for å gjennomgå arbeidet. Hvis haken vises unaturlig, zoome inn igjen og fortsette med liquefying verktøy for å avgrense haken.

6 Velg et annet lag. Velg "healing" penselverktøyet fra valg av verktøy på venstre side. Velg "Samplet" fra "Source" boksen. Klikk og trykk ned på "Alt" -tasten på huden like over haken for å velge en farge. Klikk og dra markøren langs den nye nedre kant av haken linje for å eliminere eventuelle uklare huden langs denne linjen.

7 Lagre det ferdige bildet.

Hint

  • Du kan bruke den samme prosessen i Photoshop for å fjerne sagging halsen folder eller kjever.
  • Alle Photoshop CS versjonene har den "flytende" filter og "Healing" penselverktøyet.