Typer av Basement Windows

Du er ferdig med vegger, tak og gulv i kjelleren. Alt er impregnert, malt og noen elektriske problemer har blitt løst. Det neste området du trenger å fokusere på er å erstatte kjellervinduer. Din kjeller trenger vinduer som er isolert, solid og visuelt tiltalende. Det finnes flere typer kjelleren vindus alternativer å velge mellom, inkludert grunnleggende vinduer som hopper vinduet til dyre markise vinduet. Nøkkelen til å velge riktig kjelleren vinduet er å vite funksjonene i hvert vindu type.

Hopper Windows

Lett å installere, den mest grunnleggende type kjeller vindu er trakten vinduet. Beholderen åpnes ved å vippe innover fra toppen. Hengslene er på undersiden av vindusrammen, og skjermen er montert på utsiden av vindusrammen. Trakten vinduet er billig, kommer i en rekke størrelser.

Slider Windows

Slider vinduer åpne og lukke ved å skyve fra side til side. Disse vinduene er ideell for større vindusarealer. Slider vinduer er også kjent som glider vinduer. De er litt dyrere enn hopper vinduer, men mindre enn markise kjellervinduer. Skjermen på en glider vinduet kan være på innsiden eller utsiden av vinduskarmen.

vindu Bubble

For små vindusarealer, vurdere å kjøpe et vindu boble for å passe over plassen. Et vindu boble eller vinduet godt deksel, et kuppelformet vinyl cover som passer over en vindusåpningen. Det er isolert og holder ut dyr, anlegg og skitt rusk og andre elementer. Vindu bobler er ideelle for kjellere som bare har en liten vindusåpningen.

markise Windows

Den dyreste av alle typer kjellervinduer er forteltet vinduet. Disse vinduene er generelt mer moderne og elegant enn hopper og skyvevinduer. Markise vinduer åpne ved å svinge fra bunnen ut, som en markise over en gårdsplass. Vinduene er hengslet til toppen av vindusrammen og gi beskyttelse mot vær og vind på grunn av måten de åpner. Skjermen er på innsiden av vinduskarmen. Markise vinduer er ideell for større kjellere og kjellere som mangler lys.

Vindu Vel Emergency Exit Windows

Vindu brønner blir ofte brukt som rømningsveier. Denne type vindu strekker seg utover fra et vindu plass og er vanligvis installert for å overholde lokale byggeforskrifter krever en flukt vinduet hvis plassen er brukt for å sove eller stue.