Typer av biometrisk fingeravtrykk Skannere

Typer av biometrisk fingeravtrykk Skannere


Selskaper, entreprenører og privatpersoner bruke biometriske fingeravtrykksskannere som et middel til sikkerhet for å beskytte sensitive data blir kompromittert. Enhetene bruker en identifiserbar menneskelig egenskap, fingeravtrykk, for å gi eller nekte tilgang til bygninger, systemer og informasjon. Tilgjengelig for kjøp for allmennheten til rimelige priser, ulike personlige programmer for disse enhetene finnes også.

M2-Easyscan Optisk fingeravtrykkleser

M2-Easyscan bruker state-of-the-art Bio-Plugin programvare laget spesielt for fingeravtrykkgjenkjenning. Den høyverdige bildeskann ikke brytes ned over tid med kontinuerlig bruk fordi bildet skanneren ikke har en membran. Søknader om denne skanneren omfatter fitness klubb tilgang eller tilgang til skole lunsj programmer og mange flere. Den kompakte designen og hardt sensor overflate plass til tørre fingeravtrykk og kan lett gjenkjenne fingeravtrykk av små barn. Den kan kobles til via USB-kabel til en Windows-PC eller PC-basert kassasystem.

OptiMouse

Den OptiMouse fungerer som en hvilken som helst moderne datamaskin mus med et rullehjul og programmerbare knapper. Det er en optisk fingeravtrykkleser integrert på den side av musen som kan brukes for å få tilgang til en hvilken som helst sikre software program eller en plattform som brukes på den personlige datamaskinen. Denne enheten eliminerer behovet for å huske flere passord formater for ulike aktiviteter på datamaskinen eller Internett. Den bruker inkluderer nettbank-tilgang, e-handelstransaksjoner og medisinsk poster tilgang --- sagt alle bruksområder der passord autentisering er nødvendig uten å flytte fingrene fra musen.

Personlig Biometri fingeravtrykk safe

Mange enkeltpersoner utnytter personlige safe i sine hjem for å sikre verdisaker, juridiske dokumenter og skytevåpen. En personlig biometrisk fingeravtrykk safe bruker gjenkjenning av fingeravtrykk for å gi tilgang til innholdet. Dette fjerner behovet for eieren å huske en kombinasjon eller holde opp med en nøkkel. Den integrerte biometriske enheten bruker batteristrøm og har energisparende teknologi for å bevare batteriets levetid. Safen kommer med en nøkkel for bruk som en back-up oppføring metode. Eiere kan få tilgang til personlige eiendeler raskt i mørket eller i nødssituasjoner.

Biometrisk Door Lock

Biometriske dør låsesystemer er ideelle for forretninger eller hjemmebruk. Enheten tar plassen til den tradisjonelle dørhåndtak og lås montasje. Designet spesielt for å tåle miljøforhold utendørs, mange kommer med høy minnekapasitet og kan holde opp til 99 skanning av fingeravtrykk. Anordningen omfatter en sikkerhets slåen som når den er låst fra innsiden, ikke kan frigjøres fra utsiden av hvem som helst. Boligeiere bruker denne funksjonen for ekstra sikkerhet om natten. Bedrifter kan få oversikt over hvem som har fått tilgang til kontorene og til hvilke tider. Dette legger til sikkerhet og vokter fortrolig informasjon på måter tradisjonelle systemer ikke kan.