Typer av Computer Paper

Typer av Computer Paper


Det finnes mange typer av datamaskinen papir å velge mellom. Avhengig av hvilken type skriver du har, og prosjektet du arbeider på, vil du trenge en bestemt type papir. Computer papir kan kjøpes på kontoret forsyne butikker og noen rabatt varehus. Computer papir kommer i bestemte typer og ulike kvaliteter i vekt og lysstyrke. Gjenoppta eller spesialpapir kan skrives ut på for gjenopptas eller andre prosjekter.

Økonomi

Økonomi trykkpapir er vanligvis den billigste type papir tilgjengelig. Den kan brukes med mange skrivertyper. Økonomi papir er ikke anbefalt for profesjonell kontorutskrift eller utskrift farge på blekkskrivere eller laserskrivere. Denne typen papir som er best for bruk med barna eller bare rundt i huset.

Kopiere

Kopipapir er laget for beste bruk i en svart og hvit kopimaskin. Det trenger ikke håndtere fargeutskrift godt og fungerer ikke godt med laserskrivere. Kopipapir kan være litt dyrere enn økonomi papir.

laser

Laserpapir er laget spesielt for å håndtere termisk utskrift av en laserskriver. Det er litt dyrere enn andre typer papir, men det gir det beste resultatet med en farge eller svart-hvitt laserskriver. Dette papiret kan brukes i en blekkskriver, men vil ikke gi de beste resultatene.

Inkjet

Inkjet papir er laget for ytelse i blekkskrivere. Blekkskriverpapir er forretnings kvalitet og kan brukes for kvalitet på fargeutskrifter. Inkjet papir er ikke egnet for utskrift med en laserskriver. Denne type papir er dyrere enn å kopiere eller økonomi papir.

Fortsett eller tema

Fortsett og spesialpapir er nyttig ved utskrift av ulike prosjekter. CV, invitasjon, farget, forhåndstrykte og bølge papirer er alle typer prosjektoppgaver. Disse papirtypene som vanligvis kommer med en tekstur og er tykkere enn vanlig papir. Pakken vil indikere hvilken type skriver avisen vil fungere best med.

Vekt og lysstyrke

Vekten og lysstyrke for hver type papir bør vurderes avhengig av hva du vil skrive ut. Jo høyere tall for lysstyrke, jo lysere hvite papiret er. Likeledes, jo høyere tall for vekt, jo tykkere papir er.