Typer av Computer Prosessorer og Speed

Typer av Computer Prosessorer og Speed


Computer prosessorer er hjernen bak datamaskinen. De kommer i forskjellige typer å gi brukere med den nøyaktige mengden av behandlingen de trenger for å oppnå det som sin oppgave er. Datamaskinens prosessor er det som finner dataprogrammet ut av harddisken og laster det inn i RAM (Random Access Memory) som er der prosessoren faktisk vil kjøre programmet. Prosessoren tar seg av å kjøre alle programmer som datamaskinen trenger for å fungere.

Intel i7 Laptop-serien prosessor

Intel Core i7 mobile prosessor ekstrem utgave. Intel sier "Dette er den raskeste laptop-prosessor på planeten." Denne prosessoren lar deg enkelt overklokke prosessoren som betyr at du kan kjøre prosessoren raskere enn hva de annonserte hastighet stater. Intel Core i7 har en klokkehastighet på 2,13 GHz.

Intel Core i7 mobile prosessor standardversjonen er neste skritt ned, men gir mer enn nok hastighet for å kjøre programmer og gjør høy ytelse gaming. Utvalget av hastigheten på denne prosessoren går fra 1,2 GHz til 2,66 GHz avhengig av hvilken modell av i7 standard du velger.

Intel i5 og i3 laptop-prosessor

Intel Core i5 mobile prosessor leverer et stort utvalg av fart for å kjøre dagligdagse applikasjoner og samtidig bidra til å spare batteriet for bærbare. Klokken hastighetsområde for denne prosessoren er 1,066 GHz til 2,53 GHz igjen avhengig av hvilke spesifikke modellen av i5 du velger.

Intel Core i3 mobile prosessor er den nedre enden av i-prosessorer, men kan du fortsatt kjøre flere oppgaver. Klokkehastigheten for denne prosessoren går fra 1,2 GHz til 2,4 GHz.

Intel i7-serien stasjonære prosessorer

For Stasjonære og Arbeidsstasjoner prosessorer Intel tilbyr de samme serien typer som bærbare datamaskiner, men de har forskjellige områder av klokkehastigheten for hver modell av i serien prosessor. Intel i7 ekstreme serien prosessor kjører med en hastighet på 3,33 GHz, mens standard stasjonær i7 prosessoren kjører på litt lavere hastighet på 3,2 GHz.

Intel i5 og i3 Prosessor til stasjonær PC

Intel i5 desktop-prosessor er et steg opp fra i3-prosessor. I5 justerer automatisk prosessorhastighet avhengig av oppgaven du utfører, enten det er å lage en video eller spille et online dataspill. Klokken hastighetsområde som en i5 desktop-prosessor kjører på er 2,4 GHz til 3,6 GHz avhengig av hvilke spesifikke desktop-prosessor du velger. Den i3-serien var den første jeg serien prosessor utgitt av Intel. Denne prosessoren er den grunnleggende, entry level desktop-prosessor. Samtidig som du kjøre flere oppgaver samtidig, betyr det ikke prestere på nivå med en i7 serien prosessor. Klokkehastigheten varierer fra 2,93 GHz til 3,2 GHz.