Typer Management Software for å koordinere mange mennesker på et enkelt prosjekt

Typer Management Software for å koordinere mange mennesker på et enkelt prosjekt


Det har lenge vært en kamp for prosjektledere til å holde et team fokusert og organisert. I dag, et flertall av bedrifter bruker datasystemer for å administrere sin arbeidsflyt, herunder prosjekter. Prosjekt-ledelse programvare har hjulpet bedrifter av alle størrelser å effektivt koordinere gruppemedlemmer og spor fremdrift. Det er tre hovedtyper av prosjektledelse programvare, web-baserte programmer, PC-basert programvare og fri programvare.

Internet Software

Noen ganger referert til som Software as a Service, eller SaaS, web-baserte programmer er på vei oppover i popularitet. I stedet for å installere programvare på hvert prosjekt medlem datamaskin, SaaS-programmer kjøres på en webserver og kan nås fra en hvilken som helst datamaskin som er koblet til Internett. Dette alternativet er ideelt for bedrifter med ansatte i ulike steder. Det er mange forskjellige SaaS prosjektlederprogrammer på markedet, inkludert Clarizen 2010. Clarizen tjenesten er $ 24,95 og bruker en e-post i innboksen stil grensesnitt. Programmet byr på mange muligheter og kan enkelt tilpasses de fleste virksomheter.

PC-basert programvare

For et selskap som driver all sin virksomhet fra et sentralt kontor, er det PC-basert prosjektledelse programvare. Denne programvaren er lastet på en bedrift server og deretter installeres på hver datamaskin som skal ha tilgang til programvaren. Microsofts prosjektadministrasjon, Project 2010, er bygget på samme plattform som selskapets øvrige kontorprodukter. Prosjektet bruker de samme ikonene og har May av de samme funksjonene som Microsoft Office, noe som gjør det enkelt å navigere for de som er kjent med andre Microsoft-produkter.

Gratis Project Management Software

Det finnes mange gratis produkter tilgjengelig for å hjelpe små bedrifter administrere prosjekter. Fri programvare kommer i både SaaS og programvare form. Mange programmer tilgjengelig tilbud tilpasning for å møte behovene til ethvert prosjekt. Det finnes noen gratis programmer tilgjengelig, men større prosjekter med større klubber kan kreve mer enn et freeware funksjoner kan håndtere. En liste over gratis prosjektledelse programvare er tilgjengelig på softwareprojects.org.