Ubuntu Kompatibel Gaming hodetelefoner

Spillindustrien driver datamaskin hardware oppgraderinger. Ubuntu kan håndtere mange åpen kildekode-spill og takket være programmer som vin, kan spill som er utviklet for Windows også nytes. Hva gjør spillet enda bedre er muligheten til å bruke gaming hodetelefoner, slik at du føler at du er en del av handlingen. Mange hodetelefoner fungerer rett ut av boksen i Ubuntu.

Corsair HS1

Corsair HS1 USB gaming headset kommer med alt en gamer ønsker. Selv om det er ingen spesifikke Ubuntu Linux-drivere laget av Corsair for dette headsettet, når den er plugget i headsettet bare fungerer problemfritt. Det eneste bemerket problemet med dette headsettet er med virtuell surround, uten innfødte førere denne delen av lyden virker ikke riktig. Veiledende pris på dette headsettet er $ 99,99 per desember 2010.

Creative Fatal1ty

Creative Labs Fatal1ty Gaming Headset ikke krever spesielle drivere. Bare plugg i gullbelagt mini plugges inn i datamaskinens lydkort, og du er klar til å gå. Den Fatal1ty kommer med en plugg for mikrofon og en annen for stereohøyttalerne. Disse vil fungere i Ubuntu på samme måte som de gjør i Windows. Dette headsettet er priset rundt $ 40.

Sony DR-GA200

Sony DR-GA200 headset har gullbelagte mini plugger. Dette headsettet ikke krever spesielle drivere for å fungere siden den plugges direkte inn i datamaskinens lydkort. DR-GA200 vil fungere akkurat det samme i Ubuntu som det ville gjort med Microsoft Windows. Veiledende pris er $ 79.99.