Ulemper for Takvinduer

Ulemper for Takvinduer


Horisontale Windows installert i takene av bygninger til å innrømme ventilasjon og lys, takvinduer gir mange fordeler for huseiere, men kan ha ulemper også, spesielt hvis det ikke installeres fornuftig eller riktig vedlikeholdt. Mange ulemper for takvinduer kan oppheves ved nøye planlegging sin installasjon og bruk bare moderne takvinduer, som trolig vil være bedre utviklet enn eldre modeller.

økt Heat

En fordel med takvindu bruk kan også være en forbannelse for eiere av disse funksjonene: takvinduer tendens til å slippe inn mer sollys enn andre typer rom vinduer, som er nyttig i enkelte situasjoner, men kan varme opp et rom mer enn hus ønsker. Varme gevinster kan gjøre en stue ubehagelig varmt, spesielt på en svært solrik dag eller i et hus som ligger i et spesielt varmt klima, og kan bli verre avhengig av plasseringen av takvinduer. I disse tilfellene er hus sannsynligvis ende opp med å snu opp sin air condition enhet, noe som fører til høyere regningen kostnader i det lange løp. Avhengig av takvindu posisjonering, kan isen også bli et problem i løpet av vinteren, og kan bygge opp, noe som resulterer i høyere oppvarming regninger som hus forsøker å holde varmen.

Rengjøring

Takvinduer har en tendens til å bli installert på taket av rom, noe som gjør dem vanskeligere å rengjøre når sammenlignet med andre typer vindus. Boligeiere vil måtte ty til å bruke stiger å rengjøre takvinduer, noe som resulterer i lengre rengjøring ganger. Siden noen takvinduer ikke kommer med gulvbelegg, kan rengjøring må utføres med jevne mellomrom for å hindre oppbygging av støv.

Kondensasjon

Kondens kan bli et problem for takvinduer, spesielt for eldre og mindre godt designede modeller, i motsetning til nyere og bedre installerte varianter, som har en tendens til å være mindre påvirket. Billige takvinduer, spesielt de som er laget av plast, er sannsynlig å lide av en opphopning av kondens, siden de ikke har interiør kanaler for å samle vannet. En dårlig installasjon kan også føre til problemer med kondens.

hindret Sunlight

Takvinduer stole på hell fange sollyset fra omverdenen, så alt som hindrer denne funksjonen blir en ulempe for takvindu, noe som resulterer i takvindu blir mindre effektiv samlet. Huseiere må huske på omkringliggende terreng og menneskeskapte funksjoner når de bestemmer seg for plasseringen for et takvindu. Andre deler av huset eller takkonstruksjoner kan komme i veien for sollyset, mens trær og nærliggende boliger kan også være problematisk.