Unified Modeling Language (UML) modelleringsverktøy

Unified Modeling Language (UML) modelleringsverktøy


Object Management Group (OMG) oppretter standarder for objektorientert databehandling gjennom Common Object Request Broker Architecture (CORBA), spesifikasjonene for objektorienterte applikasjoner. OMG godkjent og utgitt Unified Modeling Language (UML). UML er en standard for grafisk modellering av forretningsprosesser i bedriften ansette standardiserte diagrammer. Disse standard UML diagrammer brukes ofte i bransjen av forretningsanalytikere og IT-personell for innsamling krav som fører til utvikling. UML standarden består av objektorienterte konsepter av klasser og arv.

Eclipse UML2

Eclipse UML2 er et UML verktøy i Eclipse Modeling Framework brukes for å lage UML diagrammer for beslutningstaking. Bruk-case diagrammer, sekvensdiagrammer, klassediagrammer og aktivitet diagrammer er blant de som brukes i UML modellering. Eclipse UML2 er tilgjengelig fra Eclipse.

ArgoUML

ArgoUML er en åpen kildekode-program for modellering UML diagrammer ved hjelp av Java programmeringsspråk. ArgoUML er tilgjengelig er en gratis nedlasting under Eclipse Public License 1.0. ArgoUML er nedlastbare i opp til 10 forskjellige språk og tilbyr brukernes wiki for støtte.

BOUML

BOUML er en åpen kildekode-UML 2 program som brukes til å modellere UML diagrammer som kan generere C ++, Java, Python og PHP. BOUML og arbeider på ulike operativsystemer, inkludert Linux, Windows, Mac og Solaris. BOUML er tilgjengelig under GNU General Public License og Free Software Foundation.

Poseidon for UML 8.0

Poseidon for UML 8.0 er et UML verktøy som inneholder alle de UML diagrammer og har blitt beskrevet av Gentleware som å ha den mest fremragende brukergrensesnitt. Poseidon for UML er en del av Pose for DSL (Domain Specific Modeling Language), som er en arbeidsbenk og modell-drevet software miljø der brukerne lage sine egne modelleringsverktøy. Poseidon for UML er tilgjengelig som en gratis nedlasting med tutorials fra Gentleware.