USB Cords kompatibel med Samsung Solstice

USB Cords kompatibel med Samsung Solstice


Samsung Solstice er en smarttelefon produsert av Samsung, og det har en full, uttrekkbar QWERTY-tastatur, Global Positioning System (GPS) navigasjon og en berøringsskjerm. En universell seriebuss-kabel kan du koble mobiltelefonen til datamaskinen, slik at du kan overføre data mellom de to og lade mobiltelefonen. Men, må du kjøpe en USB-kabel som er kompatibel med telefonen for at dette skal fungere. Samsung Solstice bruker en mini kabel, noe som betyr at enden er flatere enn standard mobiltelefon USB-kabler.

SGH-A887 USB datakabel

Dette er standard USB-kabel, og det er 3,3 fot lang og svart. Det kommer ikke med noe programvare; du må ha overføre programvare som allerede er installert på datamaskinen for dette verktøyet til å fungere ordentlig. Den er kompatibel med både USB 1.1 og 2.0-tilkobling, og denne kabelen kan du overføre multimedia filer mellom datamaskinen og telefonen, inkludert telefonlisten, musikk, spill, bilder og ringetoner. Produktet koden for denne kabelen er 24 342-B04-233, og det koster mellom $ 9,97 og $ 13,99 i 2010.

USB datakabel

Denne kabelen fungerer med både Samsung Solstice SDH-A887 og Impression SGH-a877, og du kan koble denne kabelen til både en personlig datamaskin (PC) og laptop. Den er kompatibel med USB 2.0-tilkobling, og det tillater deg å overføre multimedia filer som musikk, spill, bilder og ringetoner. Denne USB-kabelen ikke kommer med programvare, men du kan laste ned overføre programvare fra din mobiltelefon selskapet og bruke det med denne kabelen. Produktet koden for denne kabelen er DAT-SAMA887USB, og det koster mellom $ 4,99 og $ 19,99 i 2010.

A887 Solstice USB-kabel

Samsung A887 Solstice USB datakabel produktnummer er acca887usbM3, og det koster mellom $ 6.99 og $ 16,99 i 2010. Med denne kabelen kan du synkronisere data mellom din PC / laptop og mobiltelefon, og du kan også bruke dette verktøyet til å lade mobiltelefonen . Denne kabelen ikke kommer med enten programvare eller drivere.

datakabel

Den datakabel for Samsung Solstice SGH-A887 lar deg overføre data og media filer mellom datamaskinen og mobiltelefonen, inkludert telefonbok elementer, oppgaver og multimedia elementer. Hvis du ikke allerede har overføre programvare på datamaskinen, må du kjøpe eller laste det ned for å bruke denne kabelen. Produktnummeret for denne USB-kabelen er WE31628DATSAMM300-01, og det koster mellom $ 3,39 og $ 10,99 i 2010.