USB Flash Card Information

USB-flashcard er et åpent format minnekort utviklet av Lexar Media Inc., som fortsetter å gi enhets spesifikasjoner på Lexar nettstedet. USB spørje ikke forveksles med USB flash-kortlesere; Compact Flash-kort, et av kortene større minnekort som brukes i forbrukerelektronikk; eller med USB-minnepinner, som også er kjent som minnepinner eller hoppe stasjoner.

Historie

I annonsere USB spørje på 13 desember 2004, Lexar sa formatet ville fortrenge flash minnekort som SD, microSD og Compact Flash med en standard minneenhet. Dens USB spørje er kompatibel med USB Type A standard. Lexar tar ikke betalt lisensavgifter til tredjepartsleverandører som benytter USB spørje spesifikasjoner og fortsetter å tilby en spesifikasjon PDF på Lexar nettstedet.

Fysiske egenskaper

USB spørje kan ikke overstige en høyde på 4,5 mm (ca. 0,18 tommer). Kortene er 31,75 mm (1,25 tommer) lange. Lexar omgir USB Cards i en full metal jacket, og inkluderer en tommelgrep for enkel fjerning av kortet fra en enhet.

Størrelser minne~~POS=TRUNC

Lexar lansert USB Cards i både full fart og høy hastighet konfigurasjoner. Full-speed-enheter krever en USB 1.1-spesifikasjonen, mens høyhastighets konfigurasjoner trenger USB 2.0. Full-Speed ​​USB Cards kommer i 16 megabyte (MB), 32 MB og 64 MB. High-speed versjoner tilbudt 64-, 128-, 256, 512- og 1 gigabyte (GB) minnekapasitet.

kompatibilitet

USB-spørrekort krever ikke en ekstern leser for å overføre data mellom kortet og en datamaskin. USB spørje passer inn i en USB type A-port som kjører under 1.1 eller 2.0-spesifikasjonene, uavhengig av operativsystem.

Minneprodukter med samme navn

Selv tett i navn, USB flash-stasjoner har variable størrelser og støping og mangler USB spørje full metal jacket. Flash-stasjoner kobles direkte til datamaskinens USB-port, og ikke passer inn i de fleste forbrukerelektronikk.

USB flash-kortlesere aktivere en datamaskin til å lese flere flash-minnekorttyper. Lesere variere, slik at en forbruker må sjekke hver enhet for å sikre kompatibilitet med spesifikke minnekorttyper.

Compact Flash-kort, en felles minneenhet som brukes av forbrukerelektronikk, er en av de mer kostbare varianter.