USB Hub Spesifikasjoner

USB Hub Spesifikasjoner


En USB-hub er en nyttig del av utstyret for å utvide mengden av eksterne enheter du kan koble til datamaskinen samtidig. Noen stasjonære og bærbare datamaskiner har ubeleilig noen USB-porter. Du kan finne deg selv i stand til å lade telefonen, laste musikk på MP3-spilleren, eller kopiere filer til en ekstern harddisk på samme tid. USB-huber fungerer som multi-outlet grenuttak, dele en USB-port til mer brukbare spor.

kabel~~POS=TRUNC

Selv om noen eldre USB-huber tilbyr tilkobling bare for USB 1.0, de fleste aktuelle USB-huber tilbyr tilkobling for USB 2.0. Forskjellen mellom de to er hastighet: USB 1.0-tilkoblinger gir en maksimal dataoverføringshastighet på 12 Mbps, mens USB 2.0-tilkoblinger gir en maksimal dataoverføringshastighet på 480 Mbps per sekund.

porter

Huber ofte inneholder mellom fire og syv porter, med noen produkter som har 10 eller 13. De fleste huber inneholde USB kvinnelige A tilkoblinger. Portene motta USB A hann-kontakter, som er flat og rektangulær.

Strømforsyning

En USB-hub kan få kraft fra egen USB-tilkobling til datamaskinen, eller det kan kreve en ekstern strømforsyning, som medfølger enheten. USB-huber som bruker eksterne strømkilder er ofte anbefalt, som noen ytre enheter vil kjøre saktere på selvdrevne huber. Men selvdrevne hubber gir fordelen av portabilitet, som de kan brukes på bærbare datamaskiner uten å måtte stole på en stikkontakt.

kombinasjon Hubs

Noen huber tilbyr en kombinasjon av både USB og Firewire-tilkobling. Kombinasjonen huber inneholder ofte flere USB-porter enn Firewire-porter. De kan være nyttig hvis du trenger å utvide spilleautomater for ikke-USB-enheter, for eksempel digitale videokameraer som stort sett kobles til via Firewire.