Vanlige feil i HTML-koding

Vanlige feil i HTML-koding


Hypertext Markup Language (HTML) er verktøyet som brukes til å formatere og presentere innhold i nettsider. Det er en veldig tilgivende programmeringsspråk. Det vanligvis ikke "pause" og nåtid feilmeldinger til betrakteren. Oftere, kan en nettside ikke klarer å se helt riktig, eller en makro til å endre data på et skjema vil ikke fungere hvis det er en feil i HTML-koding. Heldigvis er lett å fikse og test HTML.

Dårlig Dannet tagger

De fleste HTML-kodene har en start og en slutt tag. Til fet ordet "fet", ville du skrive inn følgende:

<B> fet </ b>

Men hvis du glemmer å sette den andre koden i, eller glemmer å ta med skråstrek i den andre koden, vil det ikke være noen fet tekst, eller alt på siden etter den første koden vil være dristige. Hvis du glemmer noen av vinkelparenteser, vil du oppleve de samme problemene. Med flere kompliserte koder, kan noe tekst være synlig i det hele tatt.

Case-sensitive filnavn

Hvis du ringer en annen HTML-side i en link, sørg for at du stave det ved hjelp av samme sak som det heter på serveren. Noen servere vil ikke anerkjenne et filnavn som tilfelle er ikke det samme. Så, hvis filen er falled "MyStuff.htm," skriv det akkurat sånn. For å unngå dette problemet med dine egne filer, navngi alle filer og kataloger ved hjelp av små bokstaver.

ugyldige Paths

Når du kobler til en annen fil, er det viktig å skrive banen korrekt. Hvis filen er i samme katalog som filen den blir kalt fra, er banen enkel: "filename.htm." Hvis det er i en katalog som heter "ting", et nivå under startkatalogen, så det ville være "/stuff/filename.htm." Hvis det er i en katalog over, kan du bruke "../filename.htm." På grunn av dette, er det ofte best å bruke den fullstendige nettadressen, for eksempel "http://myserver.com/stuff/filename.htm." Dette vil finne filen uansett hvor det heter fra.

Cross Browser Problemer

Det pleide å være svært vanskelig å lage et nettsted som så og jobbet det samme i Netscape og Internet Explorer. Netscape har gått bort, men mange andre nettlesere har kommet. Heldigvis, de er mye mer kompatible enn de pleide å være. Men det er alltid verdt å få kopier av nettlesere dine kunder vil være med og prøve dine nettsider i hver for å sørge for at de ser ut og fungerer på samme.

mangler Quotes

Sitater er brukt i ulike HTML-koder for å betegne verdiene som sendes til koden. For eksempel vil ankerkoden se slik ut:

<a href="myfile.htm"> Test Link </a>

Hvis du glemmer det andre settet med anførselstegn, vil koblingen ikke fungerer ordentlig.

Tabell skjevt

Bortsett fra deres åpenbare bruk i å presentere informasjon som ser ut som et regneark, tabeller er også nyttig i å plassere tekst ved siden av eller under annen tekst eller bilder, og i gruppering bilder til et større bilde. Imidlertid kan plasseringen av kodene være problematisk.

<Table> </ table> er tabellen container koder. <Tr> </ tr> er raden i tabellen koder og <td> </ td> er bordelementkoder.

<Table>

<Tr>

<Td> Test </ td> <td> Test 2 </ td>

</ Tr>

</ Table>

Denne enkle tabellen viser ordene "Test" og "Test 2" ved siden av hverandre. Hvor bord blir vanskelig er når de er nestet. Det er mulig å plassere en hel tabell inne i hver av de tabellelementer vist ovenfor. Det blir snart svært vanskelig å holde styr på hvilket bord rad og tabell element kodene tilhører hverandre. Hvis kodene ikke er på linje, vil informasjonen bli spredt over hele siden.

Disappearing White Space

Tomrom er komprimert på en nettside. Skrive ordene "Space Test" i en nettside med tre mellomrom mellom vil ikke resultere i at alle disse områdene dukke opp i nettleseren. De vil bli komprimert ned til en enkelt plass. Enten bruke aa hardt mellomrom, som "" eksempel "Space Test" eller bruke tabeller eller stilark for å lage plass.