Veiledning for Flash-stasjoner

Veiledning for Flash-stasjoner


Flash-stasjoner har revolusjonert mulighetene for overføring av datamaskinens minne av boliger betydelig minne om en liten, bærbar enhet som kobles enkelt til USB-porten på en datamaskin. Etter å sette inn en flash-enhet i en datamaskin port, har brukeren umiddelbar tilgang til filer, musikk, programmer og data som er lagret på harddisken. Mange minnepinner er utstyrt med en splittring som gjør det mulig for brukere å plassere dem på en nøkkelring til bruk når som helst og hvor som helst. Ved hjelp av en flash-stasjon er enkel.

Bruksanvisning

1 Fjern beskyttelseshetten av flash-stasjon eller skyve ut som plugges inn i en USB-port. Sett denne kontakten inn i USB-porten på datamaskinen.

2 Klikk "Start" og velg Min datamaskin. Du bør se flash-stasjonen er oppført sammen med harddisken, andre lagringsenheter som er koblet til datamaskinen og CD / DVD-stasjonen.

3 Dobbeltklikk på flash-stasjonen i Min datamaskin for å åpne denne stasjonen og vise innholdet. Dobbeltklikk på en fil eller mappe i flash-stasjonen for å åpne den.

4 Naviger til et element på harddisken din som du ønsker å kopiere til flash-stasjonen. Høyreklikk på elementet og velg Send til. Velg flash-stasjonen fra drop-down liste med alternativer, og vent mens varen er kopiert til flash-stasjonen. Sjekk flash-stasjonen katalogen etter kopiering av elementet for å sørge for at det vises på flash-stasjonen.

5 Dra et element fra flash-stasjonen katalogen til skrivebordet for å kopiere den. Når varen er kopiert til skrivebordet, kan du flytte det dit du ønsker på harddisken for permanent lagring.

6 Slett elementer fra flash-stasjonen ved å høyreklikke på dem og velge "Slett". Bekreft ditt ønske å slette elementet ved å klikke på "OK" og elementet vil bli slettet fra flash-stasjonen.

7 Velg Trygg fjerning av maskinvare-ikonet i systemstatusfeltet når du er klar til å fjerne flash-enheten fra USB-porten. Marker flash-enheten fra listen over elementer som vises i vinduet og klikk "Koble fra." Når du ser en melding som forteller deg at du kan trygt koble maskinvaren, trekk flash kjøre rett ut fra USB-porten.

8 Sett på beskyttelseshetten over kontakten eller skyve kontakten inn igjen det spesielle huset inne i flash-stasjonen.