Veiledning for Spybot

Spybot - Search & Destroy er et gratis antispyware program for Windows. Spybot skanner datamaskinen for kjente spyware, adware og andre malware programmer, og fjerner dem automatisk. Spybot inneholder også andre funksjoner, inkludert en immunisering funksjon som bidrar til å beskytte datamaskinen mot spyware, en gjenopprettingsfunksjon som går tilbake Spybot handlinger hvis du støter på problemer og en oppdateringsfunksjon som laster ned informasjon om nye trusler og andre oppdateringer til Spybot fra Internett.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Spybot fra Safer-networking.org hvis det ikke allerede er installert.

2 Klikk "Start," klikk "Alle programmer," klikk "Spybot - Search & Destroy", høyreklikker du på "Spybot - Search & Destroy" ". Kjør som Administrator" snarvei i Start-menyen og klikk

3 Klikk "Yes" i vinduet Brukerkontokontroll.

4 Se etter tilgjengelige oppdateringer ved å klikke på "Update" -ikonet på venstre side av Spybot vinduet og følge instruksjonene på skjermen for å laste ned oppdateringer.

5 Skanne datamaskinen for problemer ved å klikke på "Search and Destroy" ikonet og klikke på knappen "Søk etter problemer" på verktøylinjen.

6 Se mer informasjon om problemene Spybot funnet på datamaskinen din ved å klikke på hver på listen etter Spybot ferdig skanning. Problemer med en rød navn er spyware og problemer med en grønn navn er brukerspor som tracking cookies som annonsører bruker for å spore din surfing vaner.

7 Velg de problemene du ønsker å fikse ved å klikke i boksene til venstre for hver problemer, og klikk på "Fix Selected Problems" knappen på verktøylinjen.

8 Klikk på "immuniserings" -ikonet på verktøylinjen din hvis du vil Spybot å beskytte systemet mot trusler. Klikk på "vaksinere" knappen på verktøylinjen for å installere alle Spybot er vaksinasjoner eller velge bestemte vaksinasjoner ved å klikke sine avmerkingsboksene først.

9 Klikk på "Recovery" -ikonet på venstre side av skjermen for å se handlingene du kan tilbakestille. Hvis det er noen problemer, kan du angre Spybot handlinger ved å klikke på dem i listen og klikke på "Gjenopprett Valgte elementer" -knappen på verktøylinjen.

Hint

  • Hvis du bruker Windows XP eller en tidligere versjon av Windows, venstre-klikk på "Spybot - Search & Destroy" snarvei stedet for å bruke "Kjør som Administrator".
  • Du får tilgang til avanserte Spybot muligheter og funksjoner ved å klikke på "Mode" -menyen øverst i Spybot-vinduet, klikke på "Advanced Mode" og klikke "Ja" for å bekrefte. Vær forsiktig når du bruker Spybot avanserte modus; den inneholder en rekke verktøy som kan skade datamaskinen hvis de brukes feil.