Verktøy for å sjekke en T1-linje

T1-teknologi kan videresende telekommunikasjon informasjon mellom datamaskinen og telefonsystemer med en hastighet på 1,544 megabit per sekund. På grunn av innholdet av digital teknologi, T1 linjer sjelden mislykkes. Likevel, før du legger dem i tjenesten, må du teste dem for forsvarlig drift og oppsett.

T1 Testsett

En håndholdt T1 tester sender og mottar en T1 signal for flere komplekse tester, inkludert bit-feil tester, innramming, linjekoder og litt mønster tester. Man tester kan arbeide med en annen enhet, eller du kan sløyfe signalet tilbake for å teste en linje med et enkelt tester. Den viser også signalnivå, frekvens, klokke slips, feil og alarmer.

Kombinasjon Testsett

Datacom testsett inkluderer T1 testverktøy og kan operere kontinuerlig i flere timer for å gi en grafisk visning av linjen ytelse over en lengre periode. Du kan også koble dem til en skriver for å lage en trykt rapport av en 24-timers eller lengre ytelsestest.

Innebygd programvare verktøy

Programvareverktøy er innebygd i T1-kontrollere og andre nettverk hardware kontinuerlig overvåke T1 linjer for problemer og ytelsesrekorder i lengre perioder av gangen. Operatører kan få tilgang til disse postene fra en kontrollstasjon for å se nåværende ytelse og en historie med performance events.