Videoredigering programvare for Windows

Videoredigering programvare for Windows


Mens den populære og kraftig Final Cut videoredigeringsprogramvare kjører bare på Mac-operativsystemer, Windows-brukere har tilgang til dyktige redigeringsmuligheter, fra profesjonell karakter til fritt tilgjengelig.

Egenskaper

Mest programvare for videoredigering er ikke-lineær i naturen, noe som betyr at brukerne kan flytte video fremover og bakover i prosjektet og trimme klipp som de ønsker. Funksjoner som er felles for redigering programmer inkluderer tidslinjen, hvor video og lyd er sydd sammen, og et forhåndsvisningsvindu for å se redigerings avgjørelser i sanntid.

begrensninger

Med mindre et bilderedigeringsprogram inkluderer avanserte kodeker og kompatibilitet teknologi, redigere video på en Windows-plattform begrenser antall formater du kan arbeide med. Siden videoredigering sterkt skatter systemressurser, mange Windows-hjemme-PC er ikke opp til oppgaven med redigering i HD, eller med et stort antall effekter på plass.

alternativer

Nyere versjoner av Windows inkluderer Windows Movie Maker enkel videoredigering pakken som en del av operativsystemet installasjon. For en mer fullverdig programvarepakke, gir Adobe Premiere en komplett arbeidsstasjon, inkludert integrert funksjonalitet med andre Adobe-produkter som ettervirkninger og Flash, omfatter annen kompatibel programvare Avid redigering suite og Sony Vegas.