Vil Bufferminne Arbeid i et ikke-bufret datamaskin?

Vil Bufferminne Arbeid i et ikke-bufret datamaskin?


Når du kjøper minne, kan du velge mellom forskjellige kapasiteter, typer og størrelser. Det er sannsynlig at datamaskinen er utformet for ikke-bufret, eller ikke-bufret, minne. Bruk av feil minne kan føre til at datamaskinen ikke kunne oppdage minnemodulen, eller føre til skade på datamaskinen eller minnebrikken.

Bufret Memory Size

Bufret eller registrert, inneholder minne et register som fungerer som en mellommann fra minnebrikken til datamaskinens hovedkort. Din ikke-bufret datamaskinen er utformet for å kommunisere direkte med bufret eller uregistrert, minne, imidlertid. I tillegg kan bufrede minnemoduler noen ganger være fysisk for stor til å passe inn i de små vertikale mellomrom i personlige datamaskiner.

bruk

Bufret minne er litt mer stabil enn ikke-bufret minne, som lar deg bruke flere minnemoduler i samme system. Det er derfor det er mer hyppig brukt i systemer som krever stabilitet og har en tyngre minne belastning, for eksempel servere. Ulempen til denne stabiliteten er en liten nedgang i ytelse, men. Flertallet av datamaskiner, inkludert personlige datamaskiner, bruker bufret minne. Hvis du bytter ut ikke-bufret minne, bør du generelt holde seg til ikke-bufret minne.

betraktninger

Se i manualen eller produsenten av hovedkortet for å finne ut om den kan bruke bufrede minnebrikker. For eksempel, X250-Special Edition Intel arbeidsstasjon ved Titanus er kompatibel med begge deler. Ikke-bufret minnespor på datamaskinen kan være kompatibel med begge typer; derimot, har ikke-bufret minne flere fordeler fremfor bufret minne, hvis datamaskinen er kompatibel med både: foruten hastighet, er generelt billigere bufret minne og bruker litt mindre strøm. Fordi modulene er ikke utskiftbare, hvis du bruker en bufret modul, må eventuelle tilleggsmoduler du installerer også være bufret.

Misforståelse

Bufret minne er en eldre betegnelse for registrerte minne. Mens de to begrepene kan referere til samme type minne, kan registreres og bufret minne også være to forskjellige typer minne. For eksempel, forklarer Crucial nettsted som SDRAM, som er det moderne PCer bruker, kan registreres, mens eldre Utvidede data-Out DRAM er tilgjengelig som bufret eller bufret moduler.