Virkninger av Computer Utrygghet

Virkninger av Computer Utrygghet


Begrepet datamaskin usikkerhet refererer til svakheter i systemene er koblet til et nettverk og er en svært viktig sak både for IT-spesialister og "vanlige" PC-brukere. Som USA Computer Emergency Readiness Team (US-CERT) antyder, "Det virker som alt er avhengig av datamaskiner og Internett i dag", og det er det som gjør virtuelle trusler et alvorlig problem. Av denne grunn har datamaskin usikkerhet en rekke effekter i den teknologiske, politiske og økonomiske sfære.

cyberterrorism

Den økende avhengigheten av offentlige etater og forsvarssystemer i datamaskiner og nettverk gjengi "cyberterrorism" en alvorlig trussel. Ifølge US Department of Homeland Security, president Barack Obama preget det økende antall angrep på amerikanske cyber-nettverk som "en av de mest alvorlige økonomiske og nasjonale sikkerhetstrusler nasjonen står overfor." Et fremtredende eksempel på slike trusler er de koordinerte cyber angrepene på Estland i 2007, hvor cyberterrorists oversvømt estiske parlamentet, banker, departementer, aviser og kringkastere med millioner av e-poster.

Cost of Cybersecurity

Trusselen om overveldende cyberangrep gjengis etablering av spesialiserte Cybersecurity organisasjoner essensielle. Men kostnadene ved stadig oppdaterer datamaskiner og nettverk, samt ansette profesjonell cyber sikkerhetsspesialister, krever mye av offentlige midler. For eksempel, ifølge en mars 2011 rapport fra Nextgov - som rapportert av Dayton Business Journal - beskytter bare de militære nettverk i regnskapsåret 2012 forventes å koste $ 3,2 milliarder kroner.

Blomstrende Cybersecurity Industri

Cybersecurity er ikke helt skadelig for økonomien, som en viss sektor har sett sin fortjeneste mer enn dobles mellom 2005 og 2010. Det er den anti-virus industri, leverer beskyttelse programvare til private organisasjoner samt enkeltpersoner. Ifølge data fra forskning og rådgivningsselskap Gartner (gartner.com), utgitt av "Bloomberg Businessweek", "sikkerhetsprogramvaren markedet vokste fra $ 7.5 milliarder i 2005 til anslagsvis $ 16.4 milliarder i 2010."

varige konsekvenser

Cyber-angrep ikke bare føre til brukere med å stole på en anti-virus ekspert eller programvare for å "ren" sin datamaskin, men kan også ha mer alvorlige konsekvenser. For eksempel vil en hacker som klarer trenge til en individual's-- eller sel- skapets - elektroniske banktjenester, kan stjele penger ved å overføre penger elektronisk. Hvis en militær fil med tropper posisjoner er mottatt, kan det sette menneskeliv i fare. Derfor går på bekostning av en datamaskin eller et nettverk sikkerhetssystem er bare toppen av datamaskinen usikkerhet isfjellet.