Virkninger av destillasjon

Virkninger av destillasjon


Flaskevann må gå gjennom noen skritt før de når våre kjøleskap. En metode for behandling av vann er å destillere væsken. Utforsk effekten av å destillere vann for å forstå hvorfor det kan være lurt å bruke denne typen vann til drikke og andre behov.

Prosessen

Destillering er en tre-trinns prosess. Først vann kokes ved høye temperaturer. Neste vannet fordamper til damp form. Til slutt blir den damp kondenseres tilbake i en væske. Resultatet er vann som er stort sett fri for giftstoffer, inkludert uønskede mineraler og organisk materiale som ikke fordamper til damp. Den opprinnelige vann, som kommer fra en kilde i eller på bakken, tar på disse uønskede mineraler og metaller, mens på jorden. Den destillasjon prosess etterligner det som skjer i naturen, når skyene sende ned regnvann.

Effekter

Hovedeffekten av destillering er at det forbereder vann for sikker forbruk av mennesker. Mennesker bør ikke bruker det meste av organismene til stede i grunnvann. Ubehandlet vann kan inneholde virus og bakterier som kan forårsake sykdommer, eller vannet kan la unødvendige mineralforekomster i kroppen. Destillert vann er tryggere, renere og mer frisk.

myter

Noen mennesker tror at destillert vann kan også ha en negativ effekt på kroppen. Noen mener at siden det etterlater mineraler bak det ikke beriker kroppen med riktige næringsstoffer. En påstand sier selv at det faktisk frarøver kroppen av mineraler. Begge disse ideene er myter. For en ting, er mineraler som er igjen under destillering vanligvis ikke beregnet for konsum av mennesker. Mat er den viktigste kilden til næringsstoffer, ikke vann. For det andre, ikke destillert vann ikke ta mineraler fra celler i kroppen. Det kan plukke opp giftstoffer (uønskede mineraler) at kroppen har avvist som vannet strømmer gjennom det menneskelige systemet og så til slutt spyler giftstoffer ut av kroppen.

Foruten Drikke

Destillert vann brukes også effektivt for anvendelse utenfor kroppen. Noen frisører sverger til destillert vann for å vaske eller spritzing håret fordi den ikke har potensielt skadelig innhold av mineraler. Andre bruksområder inkluderer matlaging (kan forbedre smaken av mat), rengjøring kontaktlinser (mindre irritasjon), vanning planter (mineral-fri akkurat som naturlig regn) og legge til luftfuktere (forbedrer dampkvalitet).