Web Site Content Management Tools

Web Site Content Management Tools


Nettsteder varierer fra én enkelt side til tusenvis av sider som kombinerer mange multimediaelementer. Et content management verktøyet lar webmaster og andre brukere å opprette, organisere og vedlikeholde komplekse nettsteder. Content management verktøy er vanligvis programvarepakker som er installert på en webserver av webmaster eller kommer forhåndskonfigurert som en del av en hosting plan.

Joomla

Joomla er et freeware content management verktøy for nettsteder. Den brukes av MTV, Harvard University og IHOP å administrere nettsteder. Joomla er inkludert som et alternativ i cPanel nettsiden konfigurasjon programvare levert av mange web hosting-tjenester. Joomla bruker maler, moduler og en link system for å opprettholde og oppdatere nettsider. Det gir mulighet for flere nivåer av brukere med ulike redigeringstillatelser.

WordPress

WordPress er en populær content management verktøy for blogger. WordPress er også utmerket for å skape og opprettholde de fleste innholdsdrevne nettsteder. Programvaren har flere tilgjengelige temaer, plug-ins og kompatible programmer tilgjengelig for gratis. Disse tilleggene er funnet, lastet ned og installert gjennom alternativene i programvaren. WordPress er lastet ned fra sitt nettsted og installert på en webserver eller installert med cPanel. WordPress Programmet tillater administratorer å opprette brukerkontoer med varierende tillatelser.

Mediawiki

En wiki er et content management system som lar hvem som helst å enkelt legge til eller redigere innhold. Mediawiki er en populær wiki-systemet brukes av store nettsteder som Wikipedia. Det gjør at flere nivåer av redigering tillatelse samt registrering. Plug-ins og maler er tilgjengelig som kan kreve programkode redigering å gjennomføre.

Plone

Plone er blant topp to prosent av åpen kildekode-prosjekter i verden. Den brukes av NASA, Nokia, Ebay, Novell og andre organisasjoner. Dette innholdet styringsverktøy er kompatibel med Active Directory, Oracle og andre databasesystemer og er i samsvar med regjeringens tilgjengelighets forskrifter. Programvaren er tilgjengelig i mer enn 40 språk, og er støttet av 300 løsningsleverandører i 50 land.

LightNEasy

LightNEasy er et gratis content management system som fokuserer på å bruke få systemressurser. Programvaren er både et content management verktøy og en nettside verktøy for oppretting. LightNEasy har en "mini" versjon som ikke bruker en database. Systemet bruker en modulær struktur og lar plugins for å legge til funksjoner. Programvaren er mal drevet og HTML-sider konverteres til bruk som maler.