WiFi-tilkobling programmer

WiFi-tilkobling programmer


Hvis du bruker en WiFi-tilkobling programmet, vil du ikke ha en hard tid å finne WiFi-tilkoblinger lenger. Hvis du ikke er i ditt hjem, kan en WiFi-tilkobling være hvor som helst --- på nærmeste kafé, bokhandel bak deg eller skolebiblioteket over gaten. Uten en WiFi-tilkobling program, må du flytte datamaskinen rundt i tilfeldige retninger for å se om du kan plukke opp et signal. Slike programmer gjør ting mye enklere.

Easy WiFi Radar

Dette stykke programvare automatiserer hele WiFi-tilkobling prosessen. Den kobler datamaskinen til å åpne hot spots automatisk. Du trenger ikke å bla gjennom en liste over tilgangspunkter, prøver å koble til et nettverk og vente på å bli tilkoblet. Så snart WiFi Radar finner en sammenheng, spiller det en lyd og starter nettleseren. Programmet fungerer med Windows XP og Windows Mobile, men ikke Vista. Du kan laste ned programvaren fra WiFi Radar hjemmeside for å komme i gang.

Avanquest Connection Manager

Denne programvaren oppdager bærbare innstillinger for raskt å huske WiFi tilgangspunkt du har besøkt. Når du kommer tilbake til stedet, vil programvaren automatisk koble deg til et trådløst nettverk. Avanquest er kompatibel med Windows XP og Windows Vista, og det er helt gratis. Gå til Avanquest nettstedet for å laste ned programvaren.

Air Radar

Dette programmet søker etter WiFi-nettverk og lar deg enten merke dem som favoritter eller helt filtrere dem ut .. Du kan også vise detaljer om nettverksinformasjon og signalstyrke. I likhet med de andre programmene som er nevnt ovenfor, kobler Air Radar deg automatisk til et WiFi-aksesspunkt. Produktet er helt gratis og kompatibelt med Macintosh-datamaskiner.

Mac Stumbler og Net Stumbler

Mac Stumbler er Mac-versjonen av Net Stumbler. Den gratis program viser alle WiFi-nettverk i nærheten, deres signalstyrke og om de har passord på dem. Gå til enten Mac eller Net Stumbler nettsted for å laste ned programmet.