Windows 7 Drive-navngivningsregler

I tillegg til en stasjonsbokstav, kan alle harddisker og andre lagringsenheter i Windows 7-operativsystemet også har en stasjon navn. Standardstasjonen navnet "Local Drive", kan enkelt endres til noe annet og mer beskrivende; du kan bruke denne funksjonen til å merke datamaskinen stasjoner for å identifisere dem på et øyeblikk, eller gi dem unike navn bare som en måte å legge til noen tilpassing til datamaskinen.

Lengde

Alle driv navn i Windows 7 er begrenset til en maksimal lengde på 32 tegn, inkludert mellomrom og tegnsetting. En kjøretur Navnet må være minst ett tegn i lengde; hvis du lar det stå tomt, vil det bare gå tilbake til standard "Local Drive." Den eneste måten å ha en stasjon navn som ser tomt er å endre den til et enkelt mellomrom.

tilgjengelige tegn

Det er ingen begrensninger for hva tegn du kan bruke i et stasjonsnavnet på Windows 7. Du kan bruke bokstaver, tall, tegnsetting og til og med symboler som smilefjes, noter, piler, stjerner og hjerter. Du kan også bruke tegn fra fremmede språk som kinesisk, japansk, hebraisk, arabisk eller gresk.

Endre navn på en stasjon

Klikk på Start-knappen og velg "Computer" alternativet. Høyreklikk på stasjonen du vil endre navn for å åpne alternativmenyen og velg "Gi nytt navn." Skriv inn ønsket navn for stasjonen, og trykk "Enter". Du vil bli bedt om å angi administratortilgang: Klikk "Fortsett" og skriv inn administratorpassordet om nødvendig. Gjenta denne prosessen med alle andre stasjoner du ønsker å endre navn.

betraktninger

Hva du kaller en harddisk avhenger av formålet. Hvis du har flere harddisker og lagre forskjellige typer filer i hver, kan du gi hver harddisk et navn som tilsvarer innholdet. For eksempel kan du nevne en harddisk som inneholder alle musikk- og videofiler "Medie." Hvis du bare har en harddisk og har derfor ikke behov for merking, kan du bruke mer kreative navn eller bare bruke noen symboler du liker utseendet på.