Windows 7 Exchange Management Tools

Windows 7 Exchange Management Tools


Microsoft Windows Exchange Management Tools er et sett av nedlastbare tilleggsprogrammer, laget for 64-bits systemer, men med en 32-bit oppdatering, for eksternt administrere en Exchange Server-miljø. Dette er nyttig hvis du trenger å gjøre endringer i Exchange Server, men er borte fra datamaskinen. Det finnes en rekke systemkrav for å kjøre problemfritt Exchange Management Tools på en Windows 7-maskin, som beskrevet på Microsofts nettsted.

Om Exchange Management Tools

Når dette skrives, var det siste settet med Exchange Management Tools utgitt den 21. juni 2010. Det er stadige oppdateringer, endre informasjonen og komponenter med hver enkelt. Størrelsen på nedlastingen av disse oppdateringene varierer fra 840.6 MB (megabyte) til 2,6 GB (gigabyte), avhengig av hvilke komponenter du velger å installere. Det er tre separate filer som du kan laste ned og installere, igjen avhengig av ønskede komponenter.

inkludert Components

Exchange Management Console gir en administrator av Exchange Server et grafisk brukergrensesnitt for å bedre håndtere sin server organisasjoner. Exchange Management Shell gir en bruker et system kommandolinje utelukkende for å kommunisere med en Exchange Server. Andre komponenter er Microsoft Exchange Best Practices Analyzer Tool, Exchange Feilsøking Assistant Tool og Markedshjelpefilen.

Systemkrav

Du må kjøre Microsoft Windows 7, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2008, Vista, XP Service Pack 3 eller Windows Server 2003 Service Pack 2. maskinvarekravene for å installere Exchange Management Tools er en x64-arkitektur-basert datamaskin, minst 1,2 GB åpen lagringsplass. RAM-kravene varierer avhengig av Exchange Management funksjoner du installerer.