Windows CE Tester Verktøy

Windows CE Tester Verktøy


Microsoft Windows CE (Embedded Compact) er et operativsystem laget for datamaskiner som bare utfører en eller bare en håndfull av oppgaver. Disse maskinene er kjent integrert system datamaskiner. Windows CE testverktøy tillate brukere å søke etter og analysere feil koder, eller det hjelper brukerne teste stabiliteten til CE miljøet. Mens de fleste av disse verktøyene er gratis, vil brukerne må kjøpe noen av dem.

CodeSnitch

Dette verktøyet krever en avgift for å use.Designed å fungere med Windows CE, det lar deg søke og analysere kode. Det ser ut for vanlige problemer, inkludert minne eller ressurslekkasjer (der et program forbeholder en del av minnet, og vil ikke slippe den) og ugyldige parametere (variabler). Det kan også oppdage run-time feil (en feil i et program eller et program som gjør at programmet ikke til å starte eller laste riktig). Du kan kjøre dette programmet i løpet av testfasen for å sikre at det fungerer som det skal. Programmet kommer i to utgaver. Standardversjonen lar brukerne til å gjøre enkle analyser og testing mens Professional Edition tillater brukere å kjøre mer avanserte tester.

Microsoft Windows CE 5.0 Test Kit

Dette er et sett med verktøy som tillater brukere å kjøre feilsøking på sin Windows CE 5.0 operativsystem plattform eller på enheten som kjører programmet. Det vil sjekke systemet for å finne ut om den er stabil og fungerer. Brukere kan også kjøre dette verktøyet på systemer som ikke har Windows CE installert. Denne funksjonen gjør det mulig for brukere å teste enheter som er opprettet for dette operativsystemet. Andre funksjoner i dette verktøyet er muligheten til å se etter minnelekkasjer, og det vil avgjøre hvor mye stress en enhet eller operativsystem kan ta. Videre kan verktøyet overvåke CPU (Central Processing Unit) for å finne ut om det fungerer som det skal. Dette verktøyet er kompatibelt med Windows CE og XP.

Tux Test Harness

Dette verktøyet er kompatibel med 32-bits servere eller datamaskiner som kjører Windows CE 5.0. En test sele er et sett med programmer og testing av produkter. Den brukes til å teste effekten av et program. Dette verktøyet kan teste moduler som ligger i DLL (dynamic-link library). Brukere kan fokusere Tux Test sele slik at den er rettet mot bare enkelte programmer. Den lar også brukere til å skrive meget korte testtilfeller. Andre funksjoner inkluderer muligheten til å kjøre en gruppe av tester og skaffe statistiske data om testene. A har en innebygd UI (brukergrensesnitt), som gjør det enklere for brukerne å manipulere data og skrive kode.