Windows File Protection Problemer

January 11 by admin

Windows File Protection Problemer


Filen beskyttelsesfunksjon Microsoft Windows ble opprettet for å hindre delte systemfiler fra utilsiktet overskrevet av ikke-operativsystemet installasjoner. Disse installasjonene ofte føre til operativsystemet krasjer og andre feil. Denne beskyttelsen seg selv fører til noen av de vanligste problemene med fil beskyttelse Windows.

VX2

VX2 malware eller varianter av det kan infisere filer som er beskyttet av fil beskyttelse Windows gjør dem utilgjengelige for operativsystemet. Feil av denne typen vanligvis resultere i hendelses-ID: 64033 eller en melding om at filene som kreves av Windows er ikke tilgjengelige. Dette problemet kan bare løses ved å bruke antivirusprogramvare.

oppdateringer

File beskyttelse kan noen ganger hindre driver og operativsystemoppdateringer fra ordentlig oppdatering viktige filer. File beskyttelse kan midlertidig deaktivert ved å gå til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ Currentversion \ Winlogon og finne SFCDisable (REG_DWORD). Som standard verdien av SFCDisable er satt til 0. stille den til en vil deaktivere Windows-beskyttelse. Sette den til 2 vil deaktivere beskyttelse for neste omstart bare.

kontor Installasjon

Hvis det oppstår en Windows beskyttelse fil feil under forsøk på å installere Microsoft Windows, er det en produsent installasjon av Windows som ikke tillater overskriving av nødvendige filer. For å omgå problemet klikk på Start, deretter Kjør, skriv inn "regedit" og skriv "OK". Neste finne og velge ServicePackSourcePath og klikk Endre. Deretter skriver du inn banen som fører til Service, klikk OK, og start deretter Windows og forsøke Microsoft Office-installasjonen på nytt. Sikkerhetskopiere registret filen før du endrer den.

Related Articles