Wireless Modem Informasjon Cable

Wireless Modem Informasjon Cable


Et kabelmodem lar PC-brukere til å sende og motta data via Internett. Selv kabel og DSL (Digital Subscriber Line) begge krever modemer for brukere å koble til Internett, kabel brukerne tilgang til de samme ledningene som leverer kabel-TV i sine hjem, mens DSL-brukere bruke tradisjonelle telefonlinjer. Mens gløgg brukere har vært å koble trådløse rutere til kabelmodemer i mange år, har en ny generasjon innlemmet trådløs funksjonalitet direkte inn i dem, noe som eliminerer behovet for en egen trådløs enhet.

Historie

Wireless Modem Informasjon Cable


Internett via kabel debuterte på 1990-tallet, men det var ikke før etter Y2K æra som trådløst nettverk ble mainstream teknologi. Som bredbånd Internett-tjeneste proliferated og trådløst nettverk ble praktisk talt plug-and-play ut av boksen, produsenter var i stand til å markeds modemer som leverte økt funksjonalitet, trådløs tilkobling inkludert.

Identifikasjon

Wireless Modem Informasjon Cable


Trådløse kabelmodemer er tilnærmet identisk med standardkabelmodemer, men inkluderer en antenne som hjelper kringkaste trådløst signal. De er også konfigureres ved hjelp av en standard nettleser, en annen nyskapning som ble lånt fra nesten alle populære modell av trådløse ruteren. En annen identifiserende faktor er at disse enhetene har også innarbeidet sikkerhetsfunksjonene fra trådløse rutere, inkludert tilbyr ulike typer trådløs kryptering.

fordeler

Wireless Modem Informasjon Cable


En stor fordel med trådløse kabelmodemer er at de eliminerer en nødvendig komponent som kabel brukerne trenger å koble til trådløst. En annen fordel med å bruke et trådløst kabelmodem er at hvis din kabel-tjenesten forsyner deg med en, så vil de støtter konfigurering av enheten, og feilsøke det når problemer oppstår. I de fleste tilfeller, disse nettleverandører ikke sanksjonere feste en tredjeparts trådløse ruteren til en standard kabelmodem, så hvis du ringer med en tilkobling problem, vil du bli bedt om å koble fra den trådløse ruteren før du får hjelp.

Forebygging / løsning

Wireless Modem Informasjon Cable


Trådløse nettverk, enten tilrettelagt av funksjonen på et kabelmodem eller en annen enhet, er åpne for hackere, virus og phishing-angrep. Med mindre brukeren eller administratoren tar de nødvendige forholdsregler for å sikre nettverket fra uautoriserte brukere, datamaskiner som er koblet til nettverket har sin sikkerhet kompromittert, og er sårbare for alle slags problemer.

Advarsel

Wireless Modem Informasjon Cable


En feil som de fleste trådløse kabelmodemer har er mangelen på flere porter på baksiden av enheten, noe som vanligvis ikke er et problem for hjemmebrukere. Imidlertid kan det være et problem i næringslivet. Det er større behov for å koble trådløse nettverk til standard Ethernet-nettverk, som mange skrivere og filservere er ikke (eller bør være) trådløst aktivert. Også de fleste av disse er ikke kompatible med signal boosters eller tredjeparts trådløst tilgangspunkt (WAP) enheter.