WMA til MP3 Conversion Software

WMA til MP3 Conversion Software


Både WMA (Windows Media Audio) og MP3 (MPEG-3) er lydformater brukes oftest for digital musikk. Mens begge er veldig populært, flere bærbare spillere som iPod, er kompatible med MP3-format enn WMA. Dette er grunnen til at mange bruker WMA til MP3-konvertering programvare. Disse programmene er vanligvis lett å bruke og kan bli funnet på Internett. Mens noen er freeware, må andre bli kjøpt.

iTunes

I tillegg til sin primære funksjon som en musikkspiller og butikken, kan iTunes også konvertere lydformater. Selv om programmet ikke støtter avspilling av WMA-filer, kan den konvertere dem ganske enkelt. Hver gang en WMA-fil er importert til iTunes, vil programmet automatisk konvertere filen til MP3, forutsatt at er kodingsmetoden valgt å brenne CDer. Kodingen metode for iTunes kan bli funnet i "Innstillinger" -menyen, som ligger under "Edit" i kommandolinjen.

Gratis Audio Konverter Wizard

Free Audio Convert Wizard er et program utviklet og distribuert av FreeAudioVideoSoft. Det er en av mange audio konverteringsprogrammer de gjør, og det konverterer mange ulike lydformater, inkludert WMA og MP3. Mange tilpasningsinnstillingene inkludert i konverteringsprosessen tillater brukeren å velge sin lydkvalitet og filstørrelse. Det er bare tilgjengelig for Windows-systemer.

Free MP3 WMA Converter

Svært lik Free Audio Convert Wizard er Free MP3 WMA Converter. Akkurat som navnet tilsier, kan dette programmet konvertere WMA og MP3-filer. Det kan også konvertere andre formater som WAV, AAC og open-source OGG lydformat. Den er utviklet av KoyoteSoft, noe som også gjør CD / DVD-brenner-programmer og video konvertering verktøy. The Free MP3 WMA Converter er bare kompatibel med Windows-systemer.

FreeRIP

FreeRIP annonserer seg selv som en CD-ripping program, men også inkludert i programvaren er en kraftig audio konverteringsverktøy. FreeRIP kan konvertere WMA og MP3-filer, samt andre lydformater. FreeRIP har også støtte for FLAC, et høykvalitets lossless komprimering lydformat som mange andre audio konverteringsprogrammer ikke støtter. FreeRIP kommer i to versjoner, Basic og Pro. Begge versjoner av programmet kan konvertere de samme typer lydformater, men tilstås FreeRip hjemmeside, kan Pro-versjonen gjør det opptil 30 prosent raskere. FreeRIP er bare kompatibel med Windows-systemer.

Mac og Linux Audio konvertere

Mens de fleste lyd konverteringsprogrammer er kun Windows, er det noen lyd konvertering programmer som er laget med Mac-systemer i tankene. Switch er en populær omformer for både PC og Mac som kan konvertere WMA til MP3, selv om det er ikke gratis. En gratis Mac-program som kan konvertere WMA og MP3-filer er All2MP3, som støtter både lyd av disse lydformater og ekstra de også. For Linux-systemer, er det Perl Audio Converter, som er gratis og kan konvertere dusinvis av lyd- og videoformater, inkludert MP3 og WMA.