Word 2007 vil ikke la meg Sett en Bullet

Word 2007 vil ikke la meg Sett en Bullet


Microsoft Word 2007 er et tekstbehandlingsprogram del av Microsoft Office-programvare. Programmet tilbyr brukere muligheter for ikke bare enkel tekstbehandling, men evnen til å lage tabeller, lister og til og med etiketter. Å gjøre en punktliste i Word 2007 er enkelt og praktisk. Punktlister kan bidra til notater eller noe som krever rask henvisning. Word 2007 gir brukerne flere valgmuligheter så langt kule stil, størrelse og plassering.

Bruksanvisning

1 Åpne Word 2007 ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller i programmet eller programfilen.

2 Rull musen over fanene øverst på skjermen. "Home" -kategorien bør være en i forkant. Hvis det ikke er, klikk på "Home" -kategorien.

3 Flytt markøren til ca midten av tabbed skjermvalg, over den delen som sier "Avsnitt". Til øverst til venstre i denne delen skal det være et symbol med tre prikker på venstre og tre linjer på høyre side. Rull musen over dette for å markere det. Et vindu vil dukke opp, og vil si "Bullets".

4 Klikk på grafikken. En kule skal vises til venstre i dokumentet. Hvis du ønsker å endre stilen på kulen, klikk på pilen som er ved siden av de tre-dot grafisk.

5 Rull musen over alternativene. Du kan endre hvilken type kule du ønsker fra "Bullet Library». Bare klikk på kulen du ønsker. Eller du kan velge et annet symbol eller endre der du vil kulen skal plasseres.

6 Flytt markøren over pilen ved siden av tre-dot grafisk. Klikk på pilen, og klikk deretter på "Definer ny Bullet". Et vindu vil komme opp som gir deg muligheten til å bytte justeringen av kulen, noe som gjør det større eller mindre og gjør det et annet symbol.

Hint

  • Når du bestemmer deg for å ha en punktliste, hver gang du treffer "Enter", vil det være en ny kule til venstre i dokumentet. For å stoppe dette, klikker du bare på tre-dot grafisk igjen, slik at det ikke er fremhevet.