WordPress Lightbox 2 tips

WordPress Lightbox 2 tips


Lightbox 2 for WordPress er en av de eldste og mye brukt plug-ins for å lage dynamiske gallerier i innlegg eller sider. Lightbox 2 gjør at besøkende til å klikke på et miniatyrbilde for å se bildet i full størrelse i en spesiell ramme liggende gjeldende siden som hindrer tvungen navigasjon mellom flere nettleservinduer. Lightbox 2 kan i tillegg vise HTML, vannmerke bildene dine eller konfigureres som en lysbildefremvisning. Siden revamping, er det plug-in nå tilgjengelig gjennom din WordPress plug-in installere side som "Lightbox 3" som i 2011.

Konfigurering Lightbox 2

Som standard er Lightbox 2 automatisk aktivert for hele WordPress nettsted. Når en besøkende klikker på en bildefil som har sin permalink sett til den opprinnelige bildefilen, vil det åpnes i overlegg, eller "lightbox". Du kan deaktivere denne funksjonen i Lightbox 2 alternativer i din WordPress Administration panel ved å fjerne haken "Auto-lightbox bildelinker." For å aktivere lysbilde for bestemte bilder, sette inn et bilde i et innlegg eller en side som du normalt ville, klikk på "Rediger" -ikonet på bildet. Klikk på "Advanced Settings" linken, og skriv "lightbox" i "Link Rel" -feltet.

Opprette Mini Galleries

Med Lightbox 2 satt til automatisk lysbilde alle bildene, og legger mer enn ett bilde til innlegget eller siden genererer automatisk en lysbildefremvisning. Du kan lage en mini galleri med denne funksjonen ved å bruke Media Manager til å laste opp flere bilder til innlegget eller siden som fester dem til innlegget galleriet. Når du har lastet opp alle bildene, velg "Image fil" og ønsket antall kolonner under "Galleri Innstillinger" på bunnen av "Legg til bilde" -vinduet. Klikk "Sett Galleri" for å legge stylet sett med miniatyrer. Når besøkende klikker disse miniatyrbilder, vil de åpne i lysbilde. Den besøkende vil da ha et alternativ for å vise neste eller forrige lysbilde uten å måtte forlate lysbord. Vistors kan også bruke piltastene for å navigere mellom bildene --- en ekstra pluss for mobile enheter.

Legge Detaljer

Når du legger til et bilde til en side eller post, eller lage gallerier, må du gi hvert bilde en passende tittel og beskrivelse på "Legg til bilde" -vinduet. Denne informasjonen vises i bildelysbilderammen sett og hjelper galleriet ser profesjonelle. For å tilfredsstille din nettleser krav om kompatibelt HTML, også kopiere tittelen til "alternativ tekst" -feltet.

tilpasning

Du kan utvide Lightbox 2 gjennom bruk av andre WordPress plug-ins som Lightbox Gallery, som gir deg mer kontroll over fremvisningen og galleri-funksjonen, eller Slickr Gallery plug-in, som lar deg opprette gallerier bruker Flickr bilder som vil vises i lysbilde i stedet for på Flickr hjemmeside. Du kan tilpasse utseendet på Lightbox plug-in ved å laste den ned til skrivebordet og åpne innholdet i et bilde mappe under "Tema" i din favoritt grafisk redigering program. Bare endre navn på tema-mappen til ønsket navn og laste den opp til nettstedets "wp-content / plugins / lysbord-2 / Themes" -mappen, og velg den fra "Alternativer" side.