WordPress RSS validerer ikke

WordPress RSS validerer ikke


WordPress er et komplekst content management system og blogging plattform som lar deg raskt sette sammen en nettside eller blogg uten noen kunnskap om programmering. WordPress lar deg automatisk syndikere bloggens innhold ved hjelp av et standardisert format som kalles RSS eller Really Simple Syndication. Mens du bruker WordPress, kan du får problemer validere din WordPress RSS feed. Problemer kan oppstå hvis du har koder som RSS-lesere ikke kan lese, problem-forårsaker WordPress plugin installert, malware eller du har skrevet inn feil RSS feed adresse.

Validere din RSS-feed

Validere din WordPress RSS feed bruke en tredjeparts datastrømvalidatoren som de som tilbys av feedvalidator.org eller validator.w3.org. Hvis datastrømvalidatoren vellykket validerer RSS-feed, vil du vite at problemet ligger innenfor WordPress og ikke RSS mate seg selv.

Hvis strømmen ikke er vellykket validert, vil datastrømvalidatoren fortelle deg hva som er galt med strømmen. Validator vil fortelle deg det nøyaktige problemet, linjen der problemet kan bli funnet og trinnene du må ta for å løse problemet.

WordPress Plugins

Noen plugins kan føre til at WordPress RSS feed for å vise feil eller ikke i det hele tatt. Plugins kan legge til spesialtegn til strømmen som kan føre til problemer under validering. Deaktiver alle dine WordPress plugins og sette dem i stand en om gangen. Sjekk RSS feed etter hver plugin er aktivert for å finne hvilken plugin som forårsaker problemet. Den plugin som er problematisk bør deaktiveres, fjernes eller erstattes for å forhindre RSS-feed validering problemer i fremtiden.

malware

WordPress RSS-feed kan ikke validere fordi den er infisert av malware. Den malware kan legge til spesialtegn eller et falskt script til RSS-feed. Se etter skript som peker til ukjente nettsteder som ikke er knyttet til din WordPress plugins. Kontakt nettverten å la dem vite at nettstedet kan være infisert med malware og få dem fjerne malware umiddelbart. Endre Web hosting og WordPress konto passord for å beskytte kontoen din fra ytterligere utnytter.

Feil RSS Adresse

Hvis du har gitt feil adresse for strømmen, vil det ikke validere. Hvis strømmen adresse er "mywebsite.com/blog" kan du ikke bruke "mywebsite.com" og forventer datastrømvalidatoren å finne den riktige adressen eller validere feil fôr adresse. Kopier og lim strømmen adresse fra WordPress til en feed validator for å sikre at fôret adresse er korrekt. Når du vet fôrets adressen er riktig, kan du sende inn RSS-feed til en feed-katalogen.