WordPress Trash Recovery

Når du ikke lenger vil ha et innlegg, side eller kommentar til vise i din WordPress blog, sender du den til "Trash", akkurat som du ville gjort til et objekt på skrivebordet på datamaskinen. Flere alternativer for å gjenopprette et objekt fra papirkurven finnes, så lenge du ikke allerede har slettet den permanent.

Hvordan Trash et objekt

Hvordan du kaste et objekt er avhengig av hvilket objekt du ønsker å sende til papirkurven. For å sende et innlegg eller side til papirkurven, holder musen i øvre, høyre hjørne av "Edit Post" eller "Rediger side" skjermen og klikker "Flytt til papirkurven» -knappen. Når moderere kommentarer, klikker du på "Trash" hurtigkobling som vises i listen over alternativer under kommentaren.

permanent sletting

Som standard WordPress sletter elementer du flytter til papirkurven etter 30 dager. Alternativt er det mulig å slette elementer ved å gå til papirkurven grensesnittet og klikke på "Delete" Quick, snarere enn "Restore". Når et element er slettet fra papirkurven, er det ikke mulig å få det tilbake, med mindre det finnes i en tidligere versjon av bloggen din at du har sikkerhetskopiert på datamaskinen din.

Gjenopprette elementer fra papirkurven

Det er mulig å gjenopprette sider, innlegg og kommentarer du har kastet, forutsatt at du ennå ikke har slettet dem. Å angre sider eller innlegg, klikk på "Rediger innlegg" eller "Rediger Sider" linken i dashbordet, og velg deretter "Trash" fra rullegardinmenyen øverst på siden, klikk på "Apply" og deretter velge "Restore "Quick fra under innlegget du vil angre slettingen. For kommentarer, velger du "Trash" fra rullegardinmenyen øverst til kommentarer køen, og velg "Restore" fra under den slettede kommentaren du vil gjenopprette.

Redigerer Standard Dato slettet

Hvis du ønsker en lengre periode for å passere før elementer du flytter til papirkurven slettes automatisk, gir WordPress deg muligheten til å endre dette innenfor bloggen din. For å få tilgang til dette alternativet, velger du "wp_config.php" fra listen over filer som vises når du klikker på "Editor" fra "Utseende" fanen, finn deretter følgende punkt:

define ( 'EMPTY_TRASH_DAYS', 30);

Endre antallet fra 30 til noe annet endrer antall dager som går før et element slettes permanent. Stille inn nummeret til 0 betyr at slette en element slettes umiddelbart.