WPL filtyper

WPL filtyper


En filtype er andre del av en datamaskin filer navn. Det er skilt fra den første del, base navn, ved et punkt ( «.»). Det er ikke copyright på filtyper og så det samme filtypen kan brukes av ulike programmer for å inneholde filer av forskjellige formater. WPL filtype Den har syv forskjellige implementasjoner. Det er nødvendig å undersøke hver av de åtte forskjellige programmer til å forstå hensikten med WPL filtypen.

Windows media spiller

Brukere av Windows Media Player kan lagre en liste over favoritt, eller relaterte sanger og bestemme payback sekvens. Anlegget som tilbyr denne tjenesten kalles en spilleliste. Når du velger en spilleliste, er det børsnoterte musikk spilles på nøyaktig samme sekvens tidligere lagret av brukeren. Filen som inneholder den sekvensen har WPL filtypen. Microsoft introduserte WPL filformat med Windows Media Player versjon 9.

Wallpaper manager

Bakgrunnen for en dataskjerm kalles "tapet". To programmer håndtere tapet bruke WPL filtypen. Det er Wallpaper Sequencer, ved Draxysoft, og Winwall, et privateid utviklet program, som ikke lenger er i produksjon. Begge programmene tillater brukeren å rotere bakgrunnsbildet på skjermen via en forhåndsbestemt liste.

nedlagte Applications

En rekke programmer som bruker WPL filtypen er ikke lenger i produksjon. En, Winwall, er allerede nevnt. To andre er PFS WinWorks, som er lagret regneark med WPL filtypen, og desember er WPS Plus tekstbehandlingsprogram, som er lagret tekstfiler med WPL filtypen. Online WebPanel, ved Micro brukte også WPL filtypen. Imidlertid er verken søknad eller selskapet er fortsatt i eksistens og det er ingen informasjon om formålet eller drift av programmet.

Hva om

What If er en molekylær modellering pakke skrevet av Gert Vriend, for å hjelpe sitt eget laboratoriearbeid, og deretter utviklet og distribuert av en rekke medarbeidere og studenter som arbeider med Vriend. Det er fordelt privat og med jevne mellomrom, men er ikke kommersielt tilgjengelige. extension WPL-filen brukes til et objekt fil for programmet. Et objekt-fil er en semi-kompilert program som kan kompileres sammen med andre programmer for å danne en ferdig kjørbar fil.

Words of Worship

Words of Worship brukes av enkelte kirker og andre religiøse menigheter å projisere ord salmer så mange mennesker kan følge den samme teksten, i stedet for å måtte dele ut salmebøker blant menigheten. WPL filtypen kodene en spilleliste fil, lagre sekvensen av tekster som skal vises i løpet av en tjeneste.