Yum install av WordPress & Rackspace

Hvis du har et nettsted på en Rackspace Cloud Server, kan du installere WordPress på den i et par minutter. Du trenger ikke å installere WordPress med Yum på kommandolinjen. I stedet kan du bruke Rackspace grafiske brukergrensesnitt for å installere WordPress. Men du kan installere WordPress med Yum, hvis du foretrekker det.

rack~~POS=TRUNC

Rackspace tilbyr flere hosting alternativer fra dyre administrerte-hosting planer til rimeligere sky-hosting alternativer. Med Rackspace sky hosting, betaler du kun for den båndbredden som nettstedet bruker. Et nytt nettsted som mottar lite trafikk vil ikke koste mye for hosting service. Men et etablert område med tusenvis av besøkende hver dag vil koste mye mer. Dette gir deg tid til å vokse nettstedet organisk uten å bekymre deg for mye om kostnadene.

yum Installer

The Yum installatør er oftest brukt på Linux-distribusjoner nedstrøms fra Red Hat Enterprise Linux, som Fedora og CentOS. Det er et kommandolinjeverktøy som lar deg installere noe program i repositories som Linux installasjon synkroniseres med en terminal kommando. For å installere WordPress fra kommandolinjen på Rackspace nettstedet, koble til nettstedet ditt med en sikker shell klient som root bruker. På kommandolinjen kjører "yum install WordPress." Du vil fortsatt trenger å opprette en database på Rackspace og peke din WordPress installasjon til den ved hjelp av Rackspace sin GUI.

Grafisk brukergrensesnitt

Slik bruker Rackspace sin GUI, logg inn på kontoen din og velg din Cloud Server domene. Opprett en ny MySQL database for WordPress å bruke. Databasen vil ta noen minutter å fylle. Mens du venter, kan du gå til WordPress 'nettsted, laste ned den nyeste versjonen av programvaren og trekke den til datamaskinen. Til slutt, koble til Rackspace domene med en FTP-klient. Kopier WordPress filene til "www" katalog på nettstedet.

Konfigurer WordPress

Enten du installerer WordPress gjennom Yum eller GUI, må du fullføre installasjonsprosessen i din nettleser. Gå til nettadressen der du installerte WordPress filene for å starte konfigurasjonsveiviseren. Du må fortelle WordPress navnet på databasen. Du må også oppgi en administrator, passord og e-postadresse. Når veiviseren er ferdig, er du klar til å bruke din WordPress nettstedet og konfigurere sine interne alternativer og design.