32-Bit Vs. 64-bit Vista Ultimate

32-Bit Vs. 64-bit Vista Ultimate


Når du velger et operativsystem som Windows Vista, er det viktig å fokusere på hva slags programvare maskinen vil kjøre. I tillegg må en datamaskin oppfylle bestemte krav for å sikre høy end operativsystemet vil fungere. Windows Vista Ultimate har både 32-bit og 64-bit versjoner.

Identifikasjon

De to versjonene av Windows Vista Ultimate kan differensieres ved mengden av prosesser hver kan fullføre samtidig. Den 32-bits versjon av Windows Vista Ultimate kan bare bruke maksimalt 4 GB ram; men 64-bit-versjonen kan bruke 128 gigabyte. I tillegg vil informasjon om programvarepakker merk forskjellen i operativsystemer. Windows Vista Ultimate kan også bli identifisert av sin sort innpakning, mens vanlige versjonene er blå.

Krav

Windows Vista Ultimate krever datamaskiner til å ha kompatibelt system minne, prosessorer, passende minne og eksterne enheter. Det minimum av system minne til å kjøre Windows Vista Ultimate er en gigabyte ram. For de som velger å bruke 64-bits versjon, ville det være lurt å ha minst 4 GB RAM. Den versjonen av operativsystemet du kjøper avhenger også av prosessoren, som de er enten 32-bit eller 64-bit. Du trenger også minst en 50 gigabyte harddisk med ytterligere 15 gigabyte for å kjøre prosesser eller programmer. En DVD-stasjon er også nødvendig hvis ikke laster ned Vista Ultimate.

Egenskaper

Den 32-bit og 64-bit Windows Vista Ultimate operativsystemet har et grafisk grensesnitt som er brukervennlig. Den fysiske grensesnitt er den samme for begge operativsystemene. Men minnekrevende programmer - for eksempel video, bilde eller lyd redigering programvare - Du kjører bedre på 64-bits programvare. Den 32-bits operativsystem kan fortsatt bruke høyt nivå programvare, men det vil ikke fungere like effektivt, kan ha en høyere sjanse for å krasje systemet og vil ikke tillate deg å åpne så mange programmer samtidig.

betraktninger

Generelle databrukere kan bruke Windows Vista Ultimate 32-bit operativsystem, men det Tap hensikten med å ha den ultimate versjonen. Windows har flere 32-bits operativsystem versjoner av Vista og alle av dem unntatt for Windows Vista Starter har en maksimal RAM bruk av fire gigabyte. Det er liten forskjell mellom den 32-bits Windows Vista Home Basic og Windows Vista Ultimate. Noen ekstra funksjoner som Microsoft har produsert, men kan finnes gratis fra andre leverandører, er inkludert i Vista Ultimate. For å få fullt utbytte av Windows Vista Ultimate, bør du bruke 64-bits versjon, så den ikke begrenser minnebruk.

Advarsel

Windows har ulike versjoner av operativsystemer som begrenser hvor mye RAM kan nås på en gang. For 32-bits prosessorer og operativsystemer, er denne begrensningen ikke et problem som de bare kan bruke maksimalt 4 GB RAM. De fire gigabyte RAM også nås med operativsystemet, som tar opp minst 512 megabyte minne på et gitt tidspunkt. For avanserte brukere som multitask med mange programmer på en gang, kan en hel gigabyte RAM brukes og drastisk redusere datamaskinen. Folk som bruker minne-tunge programmer bør bruke et operativsystem 64-bits og prosessor. Noen eldre, tredjeparts maskinvare som skrivere og skannere ikke fungerer med 64-bits prosessorer, men firmwareoppdateringer vanligvis løse dette problemet.