Abstract Photoshop Teknikker

Abstract Photoshop Teknikker


Adobe Photoshop er grafikk design programvare som krever mange timer å fullt utforske sine evner. Programmets stort utvalg av verktøy er lastet med abstrakte effekter. Teste dem alle vil vise seg verdig, og de beste bør bemerkes for fremtidig bruk.

skyer

Opprett et nytt bilde eller åpne en eksisterende fil. På Fil-menyen Velg "Filter"> "Render"> "Clouds". Den "Clouds" effekt er gråtoner, og effekten vil ikke fungere på en GIF. For å variere "Clouds" effekt, Velg "Filter"> "Artistic"> "Paint smørerier." Velg, for "Brush Type," the "Sparkle" effekt. Hold alle andre standardverdier som de er. Denne effekten vil gjøre bildet ser ut som om den er laget av lette, subtile virvlende mønster. Juster "Brush Size" for å endre mønstre av denne effekten.

Edges

Åpne en eksisterende JPEG-bilde. Velg "Filter"> "Stylize"> "skarpere kanter." Klikk "OK" for å vise bildet ditt etter at effekten har blitt påført. Gå tilbake til dialogboksen for å gjøre noen justeringer. Flytt "Edge bredde" glidebryteren til høyre for å gjøre kantene mindre, eller til venstre for å gjøre dem større. For mye av en justering til høyre vil du se bildet blir uskarpt. For å justere "Edge Lysstyrke", flytter du glidebryteren til høyre for å gjøre det mer lys, eller til venstre for å gjøre det mørkere. For å avgjøre hvor glatt du vil bildet skal være, flytter du glidebryteren på "glatthet" til venstre og høyre.

Glass

Bruk en JPEG-fil. Velg "Filter"> "Distort"> "Glass". På "Glass" dialogboksen, merk "Distortion" og "mykhet" glidere. Flytte glidebryteren til høyre på "Distortion" vil resultere i at bildet blir mer utydelig. Flytte glidebryteren til venstre på "glatthet" vil se bildet også blir mer uskarp, om enn i mindre ekstrem grad. Det er fem forskjellige teksturer tilgjengelig for bruk med denne effekten, med de mest dramatiske vesen "Tiny Lens."

utkrystallisere

Finn en annen eksisterende JPEG-bilde. Velg "Filter"> "Pixelate"> "Krystall." I "Krystall" dialogboksen, er det bare én skyveknapp, med tittelen "Cell Size". Justering av glidebryteren til høyre vil se fantastiske resultater, og med hver gradvis bevegelse en ny abstrakt bilde vil bli opprettet. Bildet vises å være bygd opp av blokker med denne virkning. Blokkene blir større, selv om størrelsen på bildet forblir den samme, ved å flytte glidebryteren til høyre.