Bør jeg bruke Keylogger?

Fra nettpedofile som tære på barn i chatterom til online identitetstyver som er rettet mot intetanende forbrukere, er Internett fylt med skjulte farer. Men en måte for foreldre og andre til å kjempe tilbake er å installere en keylogging program for å holde styr på hvor PC-brukere er virkelig å gå online. Etter en enkel nedlasting, vil du kunne logge inn i en egen, undetectable fil som vil liste opp alle steder og områder en datamaskin har tilgang til.

Installere en keylogger for foreldre

Installere en keylogging program kan gjøre mye fornuftig for foreldre, spesielt de med små barn i hjemmet. Mange foreldre liker ikke å tenke på det, men barna kan være i det virkelige veksler når de går online.
For å gjøre vondt verre, de fleste små barn ikke skjønner at de bør unngå å gi ut personlig informasjon som kan sette dem i fare. En rask skanning av nettsamfunn avslører alle typer personlig informasjon, fra skolenavn og hobbyer til hjembyer og planer for helgen, som kan tillate en predator å målrette et bestemt barn. Installere en keylogger er en god måte for foreldre å holde styr på samtalene deres barn har med andre og ta noen form for upassende kontakt med en gang.

Keylogging løsninger for bedrifts

Kjøre en bedrift er en vanskelig jobb i de beste tider, men det kan bli uendelig vanskeligere når ansatte ikke trekker sin vekt. Dessverre er mye av produktivitet tapt når ansatte går online til formål som ikke er direkte relatert til jobbene sine. Fra sjekker personlig e-post til å chatte med venner på nettet, kan de ansatte kaste bort en masse sine arbeidsgivere 'tid og penger.
Installere en keylogger på en datamaskin av en dårlige arbeidstaker kan være en god måte å samle bevis og komme til roten av problemet. Etter at relevant informasjon er samlet er det opp til bedriftseieren å avgjøre om å råde ansatt eller gå videre med disiplinærtiltak eller oppsigelse. Uansett, kan bevis gitt av keylogging programmet gi virksomheten dekselet den trenger bør det være en krangel om den ansattes prestasjoner.

Noen Potensielle ulemper av keylogger programmer

Selvfølgelig, ingenting er perfekt, og det er viktig å ikke tillate teknologi for å ta plassen til riktig foreldre eller gode lederegenskaper. Mens farene ved den elektroniske verden for barn og kostnadene ved uhemmet tilgang for ansatte er reelle nok, er det noen alternativer til keylogging som bør utforskes først.
For foreldre kan snakke med sine barn om de potensielle farene ved internett gå en lang vei. Flytte datamaskinen fra barnerommet til et felles område av huset kan også redusere fristelsen til å besøke disse upassende nettsteder.
Bedriftseiere kan avverge upassende bruk av Internett ved å publisere et sett med retningslinjer arbeid og sørge for at hver ansatt skilt ut på dem. Bare la arbeiderne vet at deres bruk av Internett vil bli overvåket og gjennomgått kan stoppe en masse useriøse online aktivitet i sitt spor.
Keylogging kan fortsatt være en effektiv strategi, men det bør brukes som en siste utvei, og bare når det er mistanke om et alvorlig problem.