Brannmur Vs. Antivirus

Brannmur Vs. Antivirus


Brannmurer og antivirus-programvare bidrar til å beskytte datamaskinen mot hackere og virus. Brannmurer gi den første forsvarslinje ved å blokkere ekstern tilgang til en datamaskin, mens antivirus programvare fjerner skadelig programvare eller programmer som kan ha glidd forbi brannmuren.

brannmur

Den Antivirusware nettstedet bemerker at en brannmur "bidrar til å hindre hackere får tilgang til datamaskinen din via Internett." Datamaskinene er koblet til omverdenen via porter og en brannmur overvåker effektivt disse portene for å hindre at datamaskinen din blir kapret og å blokkere skadelig programvare eller programmer.

antivirus~~POS=TRUNC programvare~~POS=HEADCOMP

Antivirusprogramvare beskytter datamaskiner mot virus og annen skadelig programvare, for eksempel trojanere, ormer og keyloggers. Antivirus programvare fungerer i bakgrunnen, overvåking nettaktivitet. Den vil varsle deg hvis er i ferd med å legge inn et mistenkelig nettside eller laste ned en fil er infisert med et virus.

betraktninger

Du kan beskytte datamaskinen mer effektivt ved hjelp av antivirusprogramvare i forbindelse med en brannmur. Ifølge Microsoft, en brannmur gir en god første forsvarslinje, men bør være bare en del av datamaskinens generelle sikkerhet.