Hvordan lage en hjemmelaget Crossbow

En armbrøst er en bue montert på et lager. Baugen fyrer av en liten dart kalles en bolt eller krangel. Armbrøst var vanlige våpen i middelalderen. Kraftigere enn vanlige buer, de kunne lettere pierce rustning på større områder. Armbrøst tok lang tid å skru og skyte. Tregere enn standard buer, ble de til slutt erstattet av skytevåpen.

Bruksanvisning

1 Begynn med to trestykker. Disse bør være tynne stykker av lik bredde med ett stykke 3 fot lang og de andre 2 fot lang. Jo lenger brikke vil danne lager av armbrøst. I hovedsak bestanden er lik den som finnes på en pistol, bortsett fra det ingen fat. Ta kortere stykke og festet det på tvers av undersiden av lengre stykke. Plasser det i nærheten av en av endene av den lengre stykke. Du bør ha noe som ser ut som en "T" med en del av "T" stikker ut over traversen.

2 Drive to små spiker inn i oversiden av tverrstykket i nærheten av hver ende. De to negler bør være samme avstand fra lager, eller lengre stykke tre. Du kan bruke treskruer i stedet for negler. La neglene eller treskruer til å stå opp litt fra traversen.

3 Skaff et elastisk bånd eller wire. Binde en ende av dette bånd eller wire til en av neglene. Ta den frie enden av båndet og trekke den tilbake mot enden av aksjen. Et par inches fra slutten av aksje plassere fingeren på bandet og holde den nede. Med den andre hånden, ta den frie enden av båndet og trekk den mot den andre spikeren. Pakk enden av båndet rundt neglen. Dette blir din buestreng.

4 Løft fingeren fra midten av buestreng. Buestreng bør snap tilbake mot traversen og ligge jevnt på toppen av det. Hvis den gjør det ikke, re-gjøre det. Hvis buestreng riktig justert, knytte innpakket enden sikkert rundt den andre spikeren og kutte av overflødig. Bruk en pinne eller en liten metallstang for å trekke tilbake baugen. Plasser et prosjektil mot lærte buen og slipper pinnen til brann din armbrøst.

5 For å gjøre en mer kraftig armbrøst, bruk en fleksibel dreiebenk eller tynn fleksibel metallstang i stedet for stiv traversen. Den nye tverrstykket må være sterk nok til å motstå trykket av bowstring. Baugen spretter tilbake når armbrøst er avfyrt. Våren handlingen vil legge ekstra kraft til skuddet.

Hint

  • For å gjøre en ekstra kraftig armbrøst kan du installere en spy mekanisme for å sveive inn buestreng tilbake til avfyring posisjon. Du må også bruke en spesielt solid og fleksibel buestreng.
  • Vær forsiktig når du skyter. Ikke rett en ladd armbrøst på noen.