Brosjyre lage programvare

Brosjyre lage programvare


Når det gjelder å markedsføre din bedrift, organisasjon eller årsak, er en godt utformet brosjyren en av de mest effektive salgsfremmende verktøy du vil finne. En rekke programvare alternativer er tilgjengelige for å hjelpe deg å lage den perfekte brosjyren.

Microsoft Publisher

Hvis du er en Windows-bruker, har du sannsynligvis allerede har tilgang til Microsoft Publisher. Utforsk de mange forhåndslagde brosjyre maler inkludert i programvaren, eller gå til webområdet for Microsoft Office for å få ideer til layout og design.

Adobe Photoshop

Hvis du er ute etter å lage en brosjyre fra bunnen av, gir Adobe Photoshop deg tilgang til alle de kunstneriske verktøyene du trenger. Klikk på "View" fra den øverste verktøylinjen, og velg "Legg til ny Guide" for å plassere markører hvor brosjyren skal brettes.

Min Creative Shop

Min Creative Shop er en online ressurs som lar deg tilpasse brosjyrer basert på industri, papirstørrelse, innhold og mer. Hvis du er ute etter å få gjennom design prosessen raskt, vil dette nettstedet hjelpe deg fart gjennom trinnene.

Microsoft Word

Selv om dens design evner er begrenset, ved hjelp av Microsoft Word til å lage brosjyrer kan være et egnet alternativ hvis du er i et travelt og ikke ønsker å lære å bruke ny programvare.